Wat doe ik?

Tijdens een behandeling ga ik de gronding herstellen zo dat het hele energiesysteem verbonden wordt met de aarde. Dit kan ik doen zonder jou aan te raken, Hiervoor gebruik ik verschillende methoden zo als invoelend vermogen, healingswerk, Reiki, gebruik van kristallen, diverse kaarten van tarot tot engelenkaarten, begeleidende meditatie en diverse andere methoden die ik in de loop der jaren heb geleerd. Er wordt middels mijn helpers/begeleiders gekeken wat voor jou op dit moment passend is.

Alles wat je voelt, denkt en doet draag je met je mee en heeft invloed op je energiesysteem. Energie die in het systeem is opgeslagen of het systeem verstoord wordt verwijderd.

Trauma’s kunnen verdere ontwikkeling op je levenspad tegen houden en zijn als energie opgeslagen in je systeem.

Gronding helpt om dingen te verwerken en als het ware af te voeren via de aarde. Zonder gronding heb je geen basis, geen stevigheid, geen fundering en ben je snel uit balans. Goede gronding maakt dat je letterlijk steviger in je schoenen staat, je blijft in balans ongeacht wat er om je heen gebeurt. Het vestigt al je aandacht en energie op het hier en nu van jezelf.

“Er zijn vele wegen die naar Rome leiden” en toch als alle wegen geblokkeerd zijn, kom je er niet. Je zit vast, je maakt je zorgen, gaat piekeren, raakt de weg kwijt, je wordt ziek. Ik zou je graag willen helpen een van de wegen te verkennen.

Wil je nog meer hierover weten lees dan het kopje “de Healing”!

Naast healing geeft ik ook zwangerschapsmassages. Ben je zwanger en heb je hier interesse in kijk dan op

http://www.loveenergetischwerk.nl