De Healing

Healing is geschikt voor jong en oud, mens en dier. De methode is zowel op afstand als persoonlijk toepasbaar.
Het doel is genezing op fysiek, emotioneel en mentaal gebied, loslaten van negatieve patronen, meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en genezen van trauma’s.
Je kan een healing boeken door het contactformulier in te vullen. Via e-mail maken we een afspraak en bespreken we waar we elkaar kunnen ontmoeten. Voorafgaand aan  de behandeling gaan we kijken naar je persoonlijke situatie. Afhankelijk van je doelen zal ik kijken welke behandeling bij jou op dit moment past.
Hiervoor is geen aanraking nodig. Ik maak verbinding met jou op energetisch niveau. Ik kan de healing ondersteunen door middel van kristallen, Reiki, geleide meditatie of kaartlegging.
Na afloop van de behandeling bespreken we je wensen en hoe we verder gaan.

Ik kan je – zo nodig – handvatten aanreiken voor zelf onderhoud. Dat betekend dat als je uit balans raakt jezelf  het vermogen hebt je balans te herstellen.

Sommigen hebben aan één behandeling voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Ik verwacht niet meer dan 4 op één en hetzelfde thema. Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans geven en maken dat er opnieuw een behandeling nodig is.

De 1e behandeling duurt ca 1,5 uur. Vervolgbehandelingen zijn vaak 1 uur. De betaling is contant of via Tikkie (via WhatsApp).

Behandeling op afstand:

Een healing kan van op afstand worden gegeven, waar ter wereld je ook bent. De voordelen van het ontvangen van een healing op afstand is dat je niet hoeft te reizen en dat je meer ontspannen zult zijn op je eigen plek.

Om mij te laten weten dat je verzoek serieus is, betaalt je vooraf en stuur je mij vervolgens een e-mail met je gegevens, waaronder naam, adres en telefoonnummer. Zodra ik je overboeking heb ontvangen, maken we een afspraak voor een healing per e-mail.

Op het tijdstip van de healing bel of Skype / Zoom je me voor een korte intake om het doel van de healing te bepalen. Dan hangen we op en kun je comfortabel onder een deken of laken gaan liggen. Ik begin dan met de healing. Het is mogelijk dat je in een diepe ontspannen toestand komt of dat je enkele sensaties in je lichaam voelt. Deze zijn van tijdelijke aard.  Soms val je in slaap. Zodra je wakker wordt of het gevoel hebt dat de healing voorbij is, neem je een glas water. Je hebt dan even e-mail contact met me over wat je hebt meegemaakt tijdens de healing. Indien nodig zullen we een nieuwe afspraak plannen via call of Skype / Zoom om de resultaten te bespreken.

Waarom werkt een healing op afstand?

Alles is trilling of energie, je lichaam, je gedachten, planten, dieren en alles om je heen.

Wij zijn geen losse individuen, we zijn met elkaar verbonden. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats.

Zo als Alain Aspect ontdekte zijn er sommige subatomaire deeltjes die in staat zijn constant met elkaar te communiceren ongeacht hoe ver ze van elkaar verwijderd waren.

Dit is volgens kwantum fysicus David Bohm mogelijk omdat tijd en ruimte niet bestaat en omdat op een dieper realiteitsniveau subatomaire deeltjes geen losse entiteiten zijn maar de verlenging van het fundamentele iets en alles dat in het universum oneindig met elkaar verbonden lijkt te zijn.

Daarom is  een behandeling op afstand net zo effectief als een behandeling waarbij je fysiek aanwezig bent.

Energetische huisreiniging

Op afstand ga ik je huis schoon maken van alle opgeslagen energieën. Erna wordt vaak veel ruimte en een fijne liefdevolle energie gevoeld.

interessante websites van partners/holistisch werken:

http://ydemdito.nl
http://www.helendbewegen.nl
http://www.footlight.nl
http://www.elphin-mijdrecht.nl
http://leefenlief.nl
http://www.heremitage.nl