Healing Methoden

Spiritual Healing en Energetic Therapie

Spiritual Healing en Energetic Therapie staat voor het reinigen en herstellen van het menselijke energiesysteem. Door deze Therapie worden de energieën in evenwicht gebracht, die de basis vormen voor je gezondheid. Je energiesysteem is een zelf-organiserend en zelf-herstellend ecosysteem. Maar soms is het evenwicht zo verstoord dat hulp van buiten het systeem nodig is. Tijdens een healing sessie …

BQH-Beyond Quantum Healing-Kwantum Healing

“BQH is krachtig, op het hart gebaseerd en vooral flexibel” Candace Craw-Goldman. We verbinden ons met het Hogere Zelf om ‘verleden’ of relevante andere levens te bezoeken die je vandaag nog steeds kunnen beïnvloeden. We werken samen met spirituele gidsen, het engelenrijk, geascendeerde meesters en hogere dimensionale wezens die hulp, genezing, begeleiding en antwoorden willen bieden …

Energetische huisreiniging

Op afstand ga ik je huis schoon maken van alle opgeslagen energieën. Erna wordt vaak veel ruimte en een fijne liefdevolle energie gevoeld.

Coaching Session

Door middel van verschillende methodes vinden wij samen voor jou de optimale behandeling. Dit is vaak een gesprek of een combinatie van een gesprek met healing.

contact

Spiritual Healing & Energetic Therapie

Tijdens een healing sessie maak ik het hele energiesysteem schoon. Opgeslagen en geblokkeerde energie worden opgeruimd. Dit gebeurt energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek.

Na het oplossen van deze verstoringen vereist het fysieke lichaam integratie en verwerking, zodat een blijvende balans tussen lichaam en geest ontstaat. Je voelt je vaak meteen een stuk beter en klachten verminderen of verdwijnen. Lichaam, geest en ziel zijn in balans en dat vertaalt zich in kracht, vitaliteit, optimale gezondheid en levensvreugde!

Deze vorm van healing is geschikt voor jong en oud, mensen en dieren. De methode is zowel op afstand als persoonlijk toepasbaar. Ik hoef je hiervoor niet aan te raken. Ik maak verbinding met jou op energetisch niveau.

Via e-mail maken we een afspraak en bespreken we waar en hoe we elkaar kunnen ontmoeten. Voorafgaand aan de behandeling gaan we kijken naar je persoonlijke situatie. Afhankelijk van je doelen zal ik kijken welke behandeling bij jou op dit moment past. Na afloop van de behandeling bespreken we je wensen en hoe we verder gaan.

Als de behandeling op afstand is dan bel of Skype/Zoom ik jou op het moment dat we hebben afgesproken. Ik doe een intake om samen te kijken wat je doel en je persoonlijke situatie is. Dan hangen we i.p. op en kun je comfortabel liggen onder een deken of laken. Ik zal beginnen met de healing. Het is mogelijk dat je in een diepe ontspannen toestand komt of dat je enkele sensaties in je lichaam zal voelen. Deze zijn van tijdelijke aard. Soms val je in slaap. Zodra je wakker wordt of het gevoel hebt dat de healing voorbij is, neem je een glas water. Je hebt dan e-mailcontact met mij over wat je hebt ervaren tijdens de healing. Indien nodig zullen we opnieuw praten via call of Skype/Zoom om de resultaten, je wensen en hoe we verder gaan te bespreken.

Sommigen hebben aan één behandeling voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Ik verwacht niet meer dan 4 op één en hetzelfde thema. Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans geven en maken dat er opnieuw een behandeling nodig is.

De betaling is contant, via PayPal of Tikkie (via WhatsApp). Alle afstandsbehandelingen moeten vooraf worden betaald!

De 1e behandeling duurt ongeveer 1,5 uur inclusief interview. Vervolgbehandelingen zijn vaak 1 uur.

BQH-Beyond Quantum Healing

Tijdens een BQH-sessie breng ik je in een ontspannen meditatieve staat, of diepe inductie, en zullen we contact opnemen met je Onderbewuste/Hogere Zelf om vragen te beantwoorden over elke specifieke situatie die je wilt genezen of begrijpen.

Het is mogelijk om vorige levens, toekomstige levens, parallelle levens, gelijktijdige levens, voorouderlijke levens of zelfs levens in andere dimensies, planeten en sterrenstelsels te ervaren! Je Hogere Zelf kiest tijdens de sessie welke ‘levens’ en ‘berichten’ het meest relevant voor je zijn.

BQH is “kwantum” wat “multidimensionaal” betekent, dus genezing kan op alle niveaus plaatsvinden, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Elke sessie is uniek, net als jij.

BQH is een modaliteit gecreëerd door Candace Craw-Goldman en is gebaseerd op QHHT. Een regressieve hypnosemodaliteit gecreëerd door wijlen Dolores Cannon. Je “wordt niet gehypnotiseerd” met bewustzijnsverlies, je zult de kracht hebben om terug te komen wanneer je maar wilt. De meeste ervaren een comfortabele staat van ontspanning. Je zult je waarschijnlijk bewust zijn van je ervaring terwijl het gebeurt en je zult je waarschijnlijk veel – zo niet alles – herinneren als het voorbij is. Je bent het je wel bewust op een veel dieper level.

De betaling gebeurt via PayPal of Tikkie (via WhatsApp). Alle afstandsbehandelingen moeten vooraf worden betaald!

Hoe werkt het?

Nadat je contact met mij hebt opgenomen, stuur ik je informatie over hoe je kan betalen. Om me te laten weten dat je verzoek serieus is, moet je vooraf betalen. Zodra ik je transfer heb ontvangen, maken we via e-mail een healing-afspraak.

Ten tijde van de afspraak skype / zoom ik jou. Ik doe een intake om samen te kijken wat je doel en je persoonlijke situatie is en we gaan samen door je vragen. Dit kan tot een uur duren.

Na een korte pauze zullen we doorgaan met de eigenlijke sessie, waarin we “vorige levens” zullen bezoeken en contact zullen maken met je Onderbewustzijn om je vragen te beantwoorden. Dit deel kan twee tot drie uur duren.

We werken in het kwantumveld waar we verder gaan dan de traditionele beperkingen van tijd en ruimte. Na je sessie ben je volledig alert maar diep ontspannen. Het lijkt heel erg op deelnemen aan een lange, gedetailleerde en betrokken dagdroom.

De hele sessie wordt opgenomen. Ik zal de opname na de sessie naar jouw e-mailadres sturen. Download je bestand zodra je de link ontvangt en maak een back-up.

Hoe voor te bereiden?

Zodra je een sessie plant, is je Hogere Zelf bezig je daarop voor te bereiden. Of je je dat nu realiseert of niet, je bent elke dag de hele dag met je Hogere Zelf verbonden. Je kan vragen voorbereiden die je graag beantwoord wilt hebben.

Ik stuur je een document via je e-mail met verdere instructies.

interessante websites van partners/holistisch werken:

http://ydemdito.nl
http://www.helendbewegen.nl
http://leefenlief.nl
http://www.heremitage.nl