Dana Thurmer

I AM! We are!

Mijn naam is Dana. Ik ben moeder, spiritueel wezen en energetisch-genezer.

Ik leer nog elke dag. Spirit, mind en soul fascineren me al mijn hele leven. De verscheidenheid blijft indrukwekkend. Ieder mens heeft zijn eigen uniek verhaal. Uiteindelijk komt het neer op een ding.

LIEFDE

Mijn doel is om te ZIJN. Ik wil je ondersteunen om,

  • de antwoorden te krijgen die je nodig hebt,
  • in je kracht te staan,
  • je eigen weg te vinden en
  • verder te gaan naar waar je wilt zijn in je leven.

Na 25 jaar werken als verloskundige ben ik ervan overtuigt dat er meer is tussen hemel en aarde. De onvoorwaardelijke krachtige verbinding tussen moeder en kind, vader en kind en dan de krachtigere verbinding van hun samen. Alles en iedereen is op fysiek en spiritueel niveau met elkaar verbonden.

Ik werk al jaren met ‘energie’. Een bron zo krachtig als we kunnen begrijpen. De opleidingen tot Spiritual Healing & Energetic Therapist en Beyond Quantum Healer stellen me ​​in staat om nog bewuster te werken met alle beschikbare energie.

De energetische verbinding met de aarde en de verwerking van trauma spelen hierbij een belangrijke rol.

LICHT en LIEFDE

Dana is een mooie vrouw die stevig met twee benen op de grond staat en tegelijkertijd heeft ze een heldere verbinding met het veld. Zij is respectvol, liefdevol, heeft humor, een enorm open hart, een sterkte intuïtie en is wijs. Daarnaast heeft ze een brede holistische basis vanuit kennis en ervaring in onder andere verloskunde, energiewerk, lichaamswerk en werk met het onderbewuste. Je kunt bij haar terecht voor intuïtieve zwangerschapsmassages, algemene hulpvragen gericht op onder andere patronen die je hebt, of bredere zaken als niet lekker in je vel zitten zonder duidelijk aanwijsbare reden. Ze gaat met je in gesprek over je hulpvraag en samen ga je op reis. Haar aanpak kiest ze intuïtief en kan bestaan uit bijvoorbeeld coachende gesprekken, energiewerk, of een sessie waarin je je onderbewuste aan het woord laat. Laat je verrassen.

“Dana is van nature een prettige aanwezigheid. Bij haar voel je je eigenlijk meteen op je gemak. Zij hoeft daar niets voor te doen. Er is niets onechts aan haar. Alleen haar aanwezig “zijn” is voldoende om je veilig, gerespecteerd en gedragen te voelen. Vanuit haar “zijn” maakt zij contact met alles wat er is en kan ze je helpen herinneren dat wat je nodig hebt, al in je is.”