Training-manage-je-eigen-energie

Grip op je energie management na COVID infectie

TRAINING 2x 1,5 uur

Ken je of ben je iemand met (langdurige) klachten na COVID?

Voor deze training ben ik op zoek naar min 6 en max 9 mensen per training die mee willen doen en behoefte hebben aan grip op hun energie management. Om samen te ontdekken wat het voor jou kan betekenen en stappen te zetten bij je COVID herstel.

Tijdens en na afloop van de training heb je

 • Meer inzicht in jezelf en je eigen energie management
 • Een begin gemaakt met het leggen van een basis voor je eigen energie management om verder op te bouwen
 • Ervaringen gedeeld met de andere deelnemers
 • Achtergrond informatie over energie management
 • Lichte fysieke oefeningen, ademhalings- en energie/visualisatie oefeningen om toe te passen
 • Concrete kleine betekenisvolle acties met jezelf afgesproken

Uit ervaringen weten we dat je energie management veel kan betekenen voor klachten als overprikkeling, voelen en stellen van grenzen, een mistig hoofd, accepteren van wat is en het opladen van je energie. Dit zijn klachten die ook naar voren kunnen komen bij revalidatie na een COVID infectie.
Tijdens de training gaan we samen ontdekken wat je energie management is én welke stappen je kunt zetten bij je herstel. Je kan ontdekken wat voor jou wel werkt en wat misschien minder werkt.

De training is interactief zodat je kunt delen waar je tegenaan loopt en wat je wel wilt. Je kunt ervaren wat je eigen energie management kan betekenen voor jou. Hierbij werken we met onder andere lichte fysieke oefeningen, ademhalingsoefeningen en je energie. Je krijgt daardoor inzicht, concrete handvatten en spreekt kleine betekenisvolle acties met jezelf af. Dit laatste is bedoeld om dat wat je geleerd en ervaren hebt ook daadwerkelijk toe te passen. Want intentie en actie maken dat je veranderingen, groot of klein, ook gaat merken.

Je bent deel van een kleine vaste groep van minimaal 6 en maximaal 9 mensen met daarnaast de trainer Dana of Linda. De oefeningen zijn voornamelijk op jezelf gericht. De training vindt plaats op verschillende locaties door het land en online.
Training op locatie: 1×1,5 uur op locatie en na twee weken 1×1,5 uur online via Zoom.
Training online: 2×1,5 uur online via Zoom.

Data op locatie

met Linda in Maarn (Meentsteeg 6b)
woensdagavond 19:30-21:00 uur
22 juni en online 6 juli

met Linda in Arnhem (Therapeutencentrum De Sterrenberg, Tooropstraat 43)
vrijdagochtend 10:00-11:30 uur
24 juni en 8 juli 

met Dana in Amsterdam (Ijburglaan 628c, gratis parkeren)
zondagmiddag 14:00-15:30 uur
26 juni en online 10 juli

Data online

Online via Zoom met Linda, vrijdagmiddag 24 juni en 8 juli van 13:30-15:00 uur
Online via Zoom met Dana, dinsdagavond 28 juni en 12 juli van 19:00-20:30 uur

Kosten
€ 49,-
(2 x € 24,50) of € 58,- (2 x€ 29,00)

Inschrijven

Door op ‘Ik schrijf me in’ te klikken bij je gekozen locatie word je geleid naar de Go-Tickets pagina waar je je inschrijving kunt voltooien en het totaal bedrag kunt kiezen wat voor jou goed voelt.

 • Ik schrijf me in voor Maarn op 22 juni en online 6 juli van 19:30-21:00 met Linda. De inschrijving sluit 19-6 om 23:59.
 • Ik schrijf me in voor Arnhem op 24 juni en online 8 juli van 10:00-11:30 met Linda. De inschrijving sluit 22-6 om 23:59.
 • Ik schrijf me in voor 24 juni en 8 juli online 13:30-15:00 met Linda. Deze inschrijving sluit 22-6 om 23:59.
 • Ik schrijf me in voor Amsterdam op 26 juni en online 10 juli 14:00-15:30 met Dana. Deze inschrijving sluit 24-6 om 23:59.
 • Ik schrijf me in voor 28 juni en 12 juli online 15:00-16:30 met Dana. Deze inschrijving sluit 26-6 om 23:59.

Bij minder dan 6 deelnemers per groep wordt de workshop (in overleg) verplaatst. Op de training zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

De trainers 

Amsterdam: Dana Thurmer van LOVE energetisch lichaamswerk

Dana

Arnhem en Maarn: Linda van den Bedem van Leef en Lief

Linda

Heb je vragen of opmerkingen over deze training, of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden?
Stuur dan een mail naar Dana: loveenergiewerk@gmail.com of bel +31-6-25301130
Of contact Linda: linda@leefenlief.nl of bel: +31-6-12312189.

KENNIS GEEFT INZICHT EN INZICHT GEEFT KEUZE

'Ik kan deze training van harte aanbevelen omdat je met een korte tijdsinvestering veel leert over waar jouw kracht ligt en waar je valkuilen zitten, plus oefeningen om daar mee om te gaan en te werken aan rustiger, blijer jezelf mogen zijn!' ∼Caroline∼
‘Het was een mooie reis met fijne oefeningen en handvaten. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht.’ ∼Corrie∼
'Wat een fijne cursus, een die je echt weer even bij jezelf terug brengt. Wat zo super is dat je tijdens deze cursus handvatten krijgt om binnen een paar minuten weer in balans te komen en de rust in jezelf te vinden. Ideaal voor degenen die geen tijd of zin hebben om 20 minuten te mediteren. Er zijn veel krachtigere oefeningen om hetzelfde te bereiken, dat blijkt wel. Dus gun jij jezelf om je ongeacht je omstandigheden beter te voelen en vind je het fijn om daar zelf de touwtjes voor in handen te hebben?  Schrijf je dan in voor deze cursus.
Als trainer vind ik Dana een fijn mens. Ze zet een prettige energie neer. Ook brengt ze naast haar expertise humor en lichtheid mee." cursus 'A Touch of Balans' ∼Jessica∼