waarom healing origineel site dana(…over jou)

energie


Er zijn talloze ongelooflijk mooie overwegingen om een ​​sessie te boeken. Het is vooral belangrijk wat je wilt bereiken. Daarom kunnen de behandelingen op veel dingen van toepassing zijn.

Je besluit volledig in je eigen kracht te staan. Je wilt fysiek, emotioneel en mentaal genezen. Je kiest ervoor om negatieve patronen los te laten en trauma te genezen. Je wilt je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroten. Je wenst antwoorden te krijgen op je levensvragen.

Daarom kies je ervoor het functioneren van je lichaam op mentaal, emotioneel en fysiek niveau te verbeteren en in balans te zijn.

Een sessie kan maken dat je spirituele bewustzijn toeneemt en je kunt antwoorden krijgen op je vragen over het leven en daarbuiten.

Het gaat over jou!

Wat beweegt jou? Wat vertraagt ​​je? Waar wil je heen? Of heb je gewoon een klacht die je kwijt wilt?

Alle antwoorden liggen in je en je hebt een geweldig team van gidsen, engelen en andere spirituele wezen om je heen om je te helpen. Een van de beste manieren om in contact te komen met je Onderbewustzijn of Hoger Zelf is via je eigen intuïtie. Veel mensen negeren deze vaak. Terwijl intuïtie een grote rol speelt in je zelf-genezing. Het is belangrijk om dat gevoel in je buik en hart te vertrouwen en te eren. Wanneer je dit doet, begint alles op zijn plaats te vallen, wordt je doel duidelijker en kan angst verdwijnen. Door je eigen intuïtie kom je tot een beter begrip van waarom je hier bent en wat je bedoeling is hier op deze aarde.

Het leven is als een puzzel. Soms is een puzzelstuk te groot of te klein om in het geheel te passen. Toch proberen we de stukken te laten passen om de puzzel te maken. De puzzel wordt groter.

Alles wat je mee maakt, leert, elke aanraking, wie je tegen komt, word opgenomen in je energiesysteem. Je leert ermee om te gaan. Het maakt je tot wie je bent. Met een healing kijken we na de afwijkende stukken en passen we deze aan, zodat ze perfect passen. Het leven is weer in balans.

Soms kun je alleen vooruit als je even achteruit gaat en daarna weer terug komt in het hier en nu.

Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld:

 • spanning of stress
 • overgevoeligheid(hsp),
 • chronische klachten,
 • psychische klachten,
 • PTSS,
 • burn-out,
 • zwangerschapsproblemen,
 • (postnatale) depressie,
 • een huilbaby,
 • zielenpijn
 • zorgen of vragen over het leven ...

Deze toepassingen zijn alleen enkele om je een idee te geven waarvoor de sessies kunnen worden aangevraagd. Als je klacht niet wordt vermeld of als je een vraag hebt over een klacht neem dan contact met mij op.

Soms zijn andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn aanpak vind ik het belangrijk dat je je bij acute klachten laat helpen door een ervaren arts en/of specialist.

Als je er met de’ reguliere zorg’ niet meer uit komt, kan deze behandeling alsnog effectief zijn.