Wat doe ik?

Tijdens een sessie maak ik een energetische verbinding met jou, je healing team en je onderbewustzijn. Ik zal ook een verbinding hebben met mijn eigen ‘team’. Deze diepe energetische verbinding zal ons helpen een veilige omgeving te scheppen waarin ik je ondersteun. Dit kan zowel op afstand als persoonlijk worden gedaan.

Hiervoor gebruik ik verschillende methoden zo als invoelend vermogen, Spiritual Healing & Energetic Therapie, Beyond Quantum Healing (BQH), Reiki, gebruik van kristallen, verschillende kaarten van tarot tot engelenkaarten, geleide meditatie en verschillende andere methoden die ik heb geleerd over de jaren. Ik zal zowel door mijn eigen als door jou ‘team’ worden begeleid naar welke behandeling op dit moment het meest geschikt is voor jou.

Als resultaat:

  • Energie die in je systeem opgeslagen of verstoord is wordt verwijderd.

Alles wat je voelt, denkt en met je meedraagt, heeft een effect op je energiesysteem. Vaak noemen we het trauma. Trauma’s kunnen verdere ontwikkeling op je levenspad stoppen en worden opgeslagen als energie in je systeem.

  • Gronding / basis wordt hersteld en je hele energiesysteem wordt verbonden met de aarde.

Verbinding met de aarde, opladen en ontladen van het energiesysteem (aarding-gronding) helpt dingen te verwerken en te verwijderen. Zonder aarding kan het menselijke energiesysteem niet in zijn potentiële kracht komen. Je hebt geen basis, geen kracht en je bent snel uit balans. Aarden betekent dat je in staat bent om in balans te blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Het trekt al je aandacht en energie naar het ‘hier en nu’ op dit moment van jezelf.

  • Vragen die je hebt kunnen worden beantwoord als het de juiste tijd is.

Er is niets dat je niet kan vragen!

Over het doel van het leven, je relatie, je baan, gezondheid, vreemde ervaringen, dromen, visioenen, UFO-ontmoetingen, je spirituele gids, beschermengel of totem, hoe je je intuïtieve of psychische vaardigheden kunt verbeteren, enzovoort …

Je kan antwoorden op je vragen krijgen als dit het juiste moment is om ze te hebben. Onze bewuste geest is beperkt en sommige antwoorden kunnen het leven in het ‘hier en nu’ verstoren, dus je onderbewustzijn zal besluiten ze wel of niet te beantwoorden om je te beschermen.

“Er zijn veel wegen die naar Rome leiden” en toch als alle wegen geblokkeerd zijn, kom je er niet. Je zit vast, je maakt je zorgen, je verdwaalt, je wordt ziek.

Ik wil je graag helpen een van de wegen te verkennen. Ga naar contact om een ​​sessie te boeken.

Waarom werkt een healing op afstand?

Alles is trilling of energie, je lichaam, je gedachten, planten, dieren en alles om je heen. Wij zijn geen losse individuen, we zijn met elkaar verbonden. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats.

Zo als Alain Aspect ontdekte zijn er sommige subatomaire deeltjes die in staat zijn constant met elkaar te communiceren of ze nou wel of niet ver van elkaar verwijderd waren.

Dit is volgens kwantum fysicus David Bohm mogelijk, omdat tijd en ruimte niet bestaat en omdat op een dieper realiteitsniveau subatomaire deeltjes geen losse entiteiten zijn, maar de verlenging van het fundamentele iets en alles dat in het universum oneindig met elkaar verbonden lijkt te zijn.

Daarom is een behandeling op afstand net zo effectief als een behandeling waarbij je fysiek aanwezig bent.

Een healing kan van op afstand worden gegeven, waar ter wereld je ook bent. De voordelen van het ontvangen van een healing op afstand is dat je niet hoeft te reizen en dat je meer ontspannen zult zijn op je eigen plek.

Naast healing geef ik ook massages aan zwangere vrouwen.