Je onderbewustzijn kent de antwoorden en nog meer. Alles is mogelijk. Open je geest en kijk in je hart!

Stel je voor: Terwijl je op een snelweg rijdt sta je van het ene moment op het andere stil. File. Een verkeersopstopping belemmert de doorstroming. Pas als de opstopping is opgelost, komt de verkeersstroom weer op gang. Precies zo werkt het in je lichaam. Zit er ergens een blokkade dan stagneert de doorstroming en het ontstaat ‘file’. Met alle mogelijke klachten tot gevolg.

Samen zullen we het unieke zelf helende vermogen van je lichaam aanpakken en versterken om de ‘file’ op te lossen. Jou lichaam weet hoe het kan genezen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Klachten krijgen een kans om te verdwijnen en je energie kan weer stromen. Er ontstaat ruimte voor iets nieuws.

Wij zullen samen contact maken met je onderbewustzijn/Hoger Zelf. Je wordt je bewust van je innerlijke kracht.

Binnenkort de mogelijkheid tot

persoonlijke energetische coaching- je eigen ontwikkelingsprogramma

Je leert op je eigen niveau omgaan met energie en alles eromheen. Je eigen energetische ontwikkeling. Over het leven in deze fysieke wereld en de ruimte ertussen.  Je bent oneindig bewustzijn!

*Laten we samen deze reis maken en verder gaan dan je ooit hebt bedacht!*

maak een afspraak

Wil je iets weten over massages tijdens of na de zwangerschap of babymassages ga naar https://www.loveenergetischwerk.nl

 

Wil je in balans zijn en terugkeren naar je essentie, je levenspad? Wil je vertrouwen hebben in je eigen kracht en het functioneren van je lichaam optimaliseren op mentaal, emotioneel en fysiek niveau? Vind je het leuk om antwoorden op je vragen te krijgen?