Masterclass MAXIMAAL JEZELF

In samenwerking met Therapeuten van Pure Presence geef ik onderstaande masterclass. Deze pagina is in opbouw. Data en cursusinfo

Kennis geeft inzicht en inzicht geeft keuze!

Transformeer en floreer middels dit 4 daagse persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor mind en hart.

 • Leer anders kijken.
 • Verruim je blik en heel jezelf.
 • Wordt je bewust van hoe je verantwoordelijkheid neemt.
 • Vindt je Secret Space en verhoog je trilling.
 • Luister naar je hart en doe waar je blij van wordt.
 • Breng rust in jezelf.
 • Gedachten, intenties en weerstanden – Je bent het geheel. 

In 4 cursusdagen leren wij je in een kleine groep over de werking van energie in en om jou heen en het effect dat deze werking op en in jou kan hebben. Wij bieden handvatten die je makkelijk kan gebruiken in je dagelijkse leven.

Gedurende 3 opeenvolgende weken waarin we 1 dag per week bij elkaar komen, kom je thuis bij je ware zelf.  Middels praktische oefeningen leer je bepaalde tools te gebruiken om verschillende situaties en de daarbij behorende gevoelens ten positieve te veranderen. De 4e dag is een terugkomdag ca. 4 weken na de laatste workshopdag. Wij geven jou de mogelijkheid de eerder opgedane kennis en vaardigheden verder te verdiepen en vragen te beantwoorden. We kunnen hiervoor specifieke momenten uit je leven als voorbeeld gebruiken.

De dagen zijn van 10:00 tot 15:30 (inloop vanaf 9:30)

Data

10/17/31 Mei en terugkomdag 28 Juni, locatie Meensteeg 6B te Maarn (Utrechtse Heuvelrug)

7/14/21 Juni, en terugkomdag 12 Juli, locatie Meentsteeg 6B te Maarn (Utrechtse Heuvelrug)

Kosten

€ 595 voor 4 dagen , inclusief BTW.

Koffie, thee, en soep inbegrepen.

Na je aanmelding kom je op de e-mail lijst van Pure Presence. Spam? Nee, daar houden we niet van. Wel van inspiratie. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop verplaatst of geannuleerd worden.

Alle workshops zijn geïnspireerd door de ideeën van Christina van Dreien.

We zijn spirituele wezens die in een lichaam zijn geïncarneerd.

Ons hart is de poort naar onze ziel.”

Wij zullen je weer bewust laten worden dat je een spiritueel wezen bent in een menselijk lichaam. Je frequentie gaat verhogen. Op een speelse manier gaan wij samen voelen en door oefeningen je bewust laten worden van ‘Alles’ wat er is. Aan het eind van de workshop ben je in staat om je te realiseren dat ook jij ‘Energy’ bent. Dat jouw energie invloed heeft op de ander en de energie van de ander invloed heeft op jou. Je bent in staat jezelf te gronden. Je hebt geleerd hoe het voelt en wat het met je doet. Je bent opgeladen. Je bent in balans. Door de oefeningen thuis te doen kan je dit gevoel weer terug halen. Dit gevoel van volledig ZIJN- gewoon Pure Presence.

Transformatie vindt plaats als jij opnieuw verbindt met je eigen innerlijke kracht, waar- en wijsheid.

Waarom voel je je zo moe aan het eind van de dag? Hoe bescherm je je tegen energie zuigers? Wat zijn jou grenzen? Hoe kom je in balans? Waarom kom je steeds weer terecht in dezelfde situaties?

Wij willen jullie leren

 • hoe je omgaat met je menselijk lichaam,
 • hoe je voor jezelf kan zorgen zonder jezelf te verliezen,
 • je van jezelf bewust te laten worden en
 • het onbewuste bewust laten worden. 

Wij zijn allemaal gelijk. We hebben allemaal een missie. Wij willen jullie laten zien hoe je deze kan bereiken en vervullen.

BEWUSTZIJN SCHEPT VREDE