A Touch of Balance

A Touch of Balance

1-daagse workshop in samenwerking met Pure Presence
Zorgen voor een zuivere energetische balans geeft kracht en brengt licht in je leven

Leer luisteren naar je inner soul en kom in balans.

Je kunt energetisch al enorm gegroeid zijn en toch merken dat je lichaam hele andere dingen doet. Het houdt vast aan oude kwalen, klachten of gedragingen. Het lijkt alsof je lichaam niet in balans is met waar je geestelijk naartoe gegroeid bent.  Er is een gebrek aan lichaamsbewustzijn en of gronding.

Wil je minder last hebben van onrustige gevoelens? Zoek je naar manieren om je gedachten te stoppen?  Wil je ontsnappen aan de gevoelens die bij voorbeeld corona en de bijbehorende input van buiten zoals het nieuws, adviezen en heftige regels bij je oproept?

Tijdens deze dag leer je jezelf bewust in balans te brengen. Aan het einde van de dag heb je makkelijk toepasbare handvatten om beter naar jezelf te luisteren en signalen van disbalans te herkennen. Hierdoor komt er meer ruimte voor leven, werk en relaties.

DATA :

31 oktober 2021

10.00 - 16.00 uur.

Je bent welkom vanaf 9.30uur.

KOSTEN:  

€ 125,00

Koffie, thee, en soep inbegrepen.

op de prijs is geen BTW van toepassing

 

LOKATIE : Meentsteeg 6B te Maarn (Utrechtse Heuvelrug)

KENNIS GEEFT INZICHT EN INZICHT GEEFT KEUZE


De dagen worden gegeven in een landelijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug.  Als het weer het toelaat is er een mogelijkheid dat we een deel van de oefeningen buiten doen. Wij gaan in kleine groepen oefenen. De oefeningen zijn voornamelijk op jezelf gericht. Er is voldoende afstand en frisse lucht om rekening te houden met de regelgeving omtrent Covid.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop verplaatst of geannuleerd worden.