huis echt

Energetische Huisreiniging

 

Heb je soms dat je een ruimte binnen komt en je opeens anders gaat voelen? Voel je je moe of uitgeput? Wordt je energie letterlijk weggezogen? Dit is vaak door een energetische reiniging van een ruimte, huis, auto, garage, zolder, kelder, werkplek of waar je ook komt op te lossen.

Op afstand ga ik je huis 'schoon' maken van alle opgeslagen energieën. Wat er is opgeslagen kan erg verschillen.

Alles is energie elke emotie (positief of negatief), ruzies, argumenten, gevoelens, geestverschijningen en een raar gevoel dat je kan hebben. Het kan je beïnvloeden op fysiek en energetisch niveau. Verstoringen in het energetische veld kunnen met deze reiniging verwijderd worden.

Het maakt niet uit of deze ruimte groot of klein is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aanwezige entiteiten of geesten worden weggestuurd.

Heb je net een nieuw huis en wil je met een schone lei beginnen? Energieën die eventueel achter zijn gebleven van vorige bewoners kunnen worden verwijderd.

Na een reiniging wordt vaak veel ruimte en een fijne liefdevolle energie gevoeld.

Een energetische reiniging kan tijdelijk zijn. Soms zijn er omstandigheden die maken dat de ruimte weer 'vervuild" raakt en opnieuw een zuivering nodig is.

Laat je verrassen!

waterdruppel

De reiniging is altijd vooraf te betalen via PayPal, Betaalverzoek of Overschrijving. Er worden geen garanties gegeven.

De reiniging duurt 30 tot 45 minuten. Je mag hiervoor thuis -in de ruimte- blijven. Je kan ook kiezen om juist de reiniging te laten doen als je er niet bent.

KOSTEN : € 66,-

"Eerst waren we iets sceptisch of dit nou echt werkt. Maar we hadden last van echt zware energie in ons huis en onze kat wou niet eens meer de kamer in. Toen het huis gereinigd was was het opmerkelijk dat de kat vrijwillig de kamer in liep en lekker ging liggen op de bank. Dit had ze sinds we zijn ingetrokken nog nooit gedaan.  Echt opmerkelijk. Voor ons voelde het huis ruim en licht. Echt een aanrader."
Anne en Wilhelm

"Het contact met Dana was erg prettig. Na de reiniging voelde het fris en licht in het huis. Dana bedankt."
Chris

Winkelwagen