Maximaal Jezelf

Masterclass MAXIMAAL JEZELF

Transformeer en leer jezelf helen middels dit 4 daagse persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor mind en hart.
Geef je persoonlijke wijsheid en ontwikkeling een boost.

NEEM CONTACT MET ME OP ALS JE INTERESSE HEBT IN DEZE CURSUS. OP DIT MOMENT ALLEEN INDIVIDUEEL BESCHIKBAAR! De masterclass is ongeveer 12 UUR intensieve begeleiding.
(3X4 of 4X3 uur online of in Amsterdam)

In een kleine groep of individueel leer je over de werking van energie in en om jou heen en het effect dat deze werking op jouw kan hebben. Je leert je blik verruimen en alles in een breder kader te zien, hierdoor zal je jezelf kunnen gaan helen. Per thema.
  • Word je bewust van hoe je verantwoordelijkheid neemt
  • Vind je Secret Space en verhoog je trilling en frequentie
  • Leer luisteren naar je hart en doe waar je blij van wordt
  • Werk met je gedachten, intenties en weerstanden 
  • Omgaan met klachten, blokkades en angsten
  • Je bent het geheel, leer jezelf kennen

Ons hart is de poort naar onze ziel.

Ik rijk je handvatten aan, die je makkelijk kan gebruiken in je dagelijkse leven. Middels praktische oefeningen leer je bepaalde tools te gebruiken om verschillende situaties en de daarbij behorende gevoelens ten positieve te veranderen.

Gedurende 3 opeenvolgende weken waarin we bij elkaar komen, kom je thuis bij je ware zelf. De laatste afspraak is ongeveer vier weken na de laatste. Dit geeft jouw de mogelijkheid de eerder opgedane kennis en vaardigheden verder te verdiepen. Aan de hand van een specifiek moment uit je leven kunnen we kijken wat voor je belangrijk is en vragen die je hebt beantwoorden. 

KENNIS GEEFT INZICHT EN INZICHT GEEFT KEUZE

"Al een lange tijd was ik op zoek naar een cursus om mijzelf te ontwikkelen op energetisch-spiritueel vlak maar dan zonder een kader van hoe het hoort of volgens welke regels en richtlijnen je zou moeten/kunnen ontwikkelen. Bij Dana in de cursus van maximaal jezelf heb ik dat helemaal gevonden. Het is heel praktisch, helend, met voldoende afwisseling tussen oefeningen en theoretische onderbouwing. En het is vooral erg persoonlijk. Dana heeft mij geholpen daar waar ik het het meeste nodig had. De meditaties zijn schitterend en hebben mij de antwoorden gegeven die ik nodig had. Ik ga de vervolgcursus ook doen."
∼Laura∼

DATA :

Op dit moment geen data voor groepssessies, bij interesse geef ik deze cursus individueel.

KOSTEN:  

€ 870,00 individueel
12 uur intensieve begeleiding

(€ 695,00 p.p. in de groep)

LOKATIE :

Ijburglaan 628c, Amsterdam