engel van licht

Masterclass MAXIMAAL JEZELF 

Transformeer en leer jezelf helen. Het persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor je mind, je hart en je ziel.

Geef je persoonlijke wijsheid en ontwikkeling een boost.
Voor zielen die al bekent zijn met energetisch werk en hun frequentie willen verhogen door te helen.

De masterclass bestaat uit ongeveer 14 uur intensieve begeleiding. 4X3 uur online of in Amsterdam. Plus 1 uur intake en 2x30 minuten telefonische begeleiding.
Let op, deze is alleen voor zielen die al enige ervaring hebben met energetisch lichaamswerk of bekent zijn met mijn werkwijze.

"Al een lange tijd was ik op zoek naar een cursus om mijzelf te ontwikkelen op energetisch-spiritueel vlak maar dan zonder een kader van hoe het hoort of volgens welke regels en richtlijnen je zou moeten/kunnen ontwikkelen. Bij Dana in de cursus van maximaal jezelf heb ik dat helemaal gevonden. Het is heel praktisch, helend, met voldoende afwisseling tussen oefeningen en theoretische onderbouwing. En het is vooral erg persoonlijk. Dana heeft mij geholpen daar waar ik het het meeste nodig had. De meditaties zijn schitterend en hebben mij de antwoorden gegeven die ik nodig had. Ik ga de vervolgcursus ook doen."
∼Laura∼

Ik zal in een gratis voorgesprek van 30 minuten samen met jou kijken waar je naar streeft, wat je verwachtingen zijn en de haalbaarheid ervan. Als we besluiten om samen verder te gaan, kunnen we vervolgens de afspraken plannen.

Ik leer je over de werking van energie in en om jou heen en het effect dat deze werking op jouw kan hebben. Je leert je blik verruimen en alles in een breder kader te zien, hierdoor zal je jezelf kunnen gaan helen. Per thema.
  • Word je bewust van hoe je verantwoordelijkheid neemt
  • Vind je Secret Space en verhoog je trilling en frequentie
  • Leer luisteren naar je hart en doe waar je blij van wordt
  • Werk met je gedachten, intenties en weerstanden 
  • Omgaan met klachten, blokkades en angsten
  • Je bent het geheel, leer jezelf kennen

Ons hart is de poort naar onze ziel.

Ik rijk je handvatten aan, die je makkelijk kan gebruiken in je dagelijkse leven. Middels praktische oefeningen leer je bepaalde tools te gebruiken om verschillende situaties en de daarbij behorende gevoelens ten positieve te veranderen.

Gedurende 3 opeenvolgende weken waarin we bij elkaar komen, kom je thuis bij je ware zelf. De laatste afspraak is ongeveer vier weken na de laatste. Dit geeft jouw de mogelijkheid de eerder opgedane kennis en vaardigheden verder te verdiepen. Aan de hand van een specifiek moment uit je leven kunnen we kijken wat voor je belangrijk is en vragen die je hebt beantwoorden. 

KENNIS GEEFT INZICHT EN INZICHT GEEFT KEUZE

KOSTEN:  

€ 1333
Betalen in termijnen mogelijk

LOKATIE :

Ijburglaan 628c te Amsterdam of online

Winkelwagen