flower-2536651_1920-Dim-Hou

WAT DOE IK?

Tijdens een sessie creëer ik een veilige ruimte waarin ik met jou werk en maak ik een energetische verbinding met jou en je Onderbewustzijn-Hoger Zelf. Hierdoor kan ik op 'onderzoek' gaan naar verstoringen of belemmeringen en deze verwijderen. Zo kunnen blokkades op lossen en je levensenergie kan weer stromen. Ik zal ook een verbinding hebben met mijn eigen Hoger Zelf. Deze diepe energetische verbinding zal ons helpen een veilige omgeving te scheppen waarin ik je ondersteun. Dit kan zowel op afstand als persoonlijk worden gedaan.

  • Gronding / basis wordt hersteld en je hele energiesysteem wordt verbonden met de aarde.
    Zonder aarding kan het menselijke energiesysteem niet in zijn potentiële kracht komen. Je hebt geen basis, geen kracht en je bent snel uit balans. Verbinding met de aarde, opladen en ontladen van het energiesysteem (Aarding-Gronding) betekent dat je in staat bent om in balans te blijven, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Het trekt al je aandacht en energie naar het 'hier en nu' op dit moment van jezelf.
  • Trauma's, overtuigingen, belemmeringen en angsten kunnen zo verwerkt en verwijderd worden.
    Alles wat je voelt, denkt en met je meedraagt, heeft een effect op je energiesysteem. Opgeslagen energie in je systeem kan de verdere ontwikkeling op je levenspad stoppen of remmen
  • Vragen die je hebt kunnen worden beantwoord als het de juiste tijd is.
    Er is niets dat je niet kan vragen! Over het doel van het leven, je relatie, je baan, gezondheid, vreemde ervaringen, dromen, visioenen, UFO-ontmoetingen, je spirituele gids, beschermengel of totem, hoe je je intuïtieve of psychische vaardigheden kunt verbeteren, enzovoort ...

Je kan antwoorden op je vragen krijgen als dit het juiste moment is om ze te hebben. Onze bewuste geest is beperkt en sommige antwoorden kunnen het leven in het 'hier en nu' verstoren, dus je onderbewustzijn zal besluiten ze wel of niet te beantwoorden om je te beschermen.

"Er zijn veel wegen die naar Rome leiden" en toch als alle wegen geblokkeerd zijn, kom je er niet. Je zit vast, je maakt je zorgen, je verdwaalt, je wordt ziek.

Ik wil je graag helpen één van de wegen te verkennen.

healing op afstand

Waarom werkt een healing op afstand?

Alles is trilling of energie, je lichaam, je gedachten, planten, dieren en alles om je heen. We zijn geen losse individuen, we zijn met elkaar verbonden. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats.
Een healing kan van op afstand worden gegeven, waar ter wereld je ook bent. De voordelen van het ontvangen van een healing op afstand is dat je niet hoeft te reizen en dat je meer ontspannen zult zijn op je eigen plek.

Zo als  natuurkundige Alain Aspect ontdekte zijn er sommige subatomaire deeltjes die in staat zijn constant met elkaar te communiceren of ze nou wel of niet ver van elkaar verwijderd waren.
Dit is volgens kwantum fysicus David Bohm mogelijk, omdat tijd en ruimte niet bestaat en omdat op een dieper realiteitsniveau subatomaire deeltjes geen losse entiteiten zijn, maar de verlenging van het fundamentele iets en alles, dat in het universum oneindig met elkaar verbonden lijkt te zijn.

Daarom is een behandeling op afstand net zo effectief als een behandeling waarbij je fysiek aanwezig bent.

Naast healing geef ik ook massages rond om zwangerschap.