Wanneer je gegevens achter laat in dit formulier, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Ik zal zorgvuldig omgaan met je gegevens.

Tel: +31 625 301 130 Tijdens een sessie kan ik de telefoon niet beantwoorden, maar je kunt me altijd bereiken via de App op verschillende platformen.
E-mail: Voor het maken van een afspraak of bij vragen stuur mij een bericht. Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.
Praktijk: Ijburglaan 628c te Amsterdam

LOVE energetisch lichaamswerk is gevestigd te Amsterdam-Noord-Holland. Door mijn verschillende technieken ben ik erg flexibel qua werkplek. Ik kan over de hele wereld op afstand werken.
Healingen, energetische Therapie, BQH en persoonlijke coaching kunnen zowel face to face als op afstand(online) plaats vinden.

IJBURG impressie

De trainingen "A Touch of Balans"en het tweede deel 'Ontdek je kracht- omgaan met stress' geef ik op dit moment via zoom of in mijn praktijk in Amsterdam bij voldoende aanmeldingen. Wil je deze individueel of in een kleine groep volgen laat het me weten dan kijk ik naar de mogelijkheden.
'A Touch of Balans' is nu ook geheel als online training te volgen op de Live Your Heart School de leeromgeving van LOVE.

Afzeggen van een behandeling kan kosten veroorzaken.
Zeg je af binnen 48 uur van je afspraak dan betaal je de helft van het tarief, bij afzegging 24 uur van tevoren reken ik het hele bedrag.
Je kan ook een afspraak maken op locatie. Hiervoor breng ik reistijd en kilometers in rekening.
Bij behandeling op afstand vindt betaling altijd plaats voor aanvang van de behandeling.

Winkelwagen