Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Alleen voor trainingen op locatie of via zoom

*Annulering van een Inschrijving kan tot twee maanden voor de geplande aanvangsdatum schriftelijk worden geannuleerd waarbij het reeds betaalde bedrag wordt geretourneerd, met uitzondering van het inschrijfgeld à € 75, -.
Tot een maand voor aanvang kan 50% van het cursusgeld worden geretourneerd.
Tot 14 dagen vooraf 25% restitutie van het cursusgeld. Daarna vindt geen restitutie plaats.
Het is wel mogelijk om dan een andere cursist deel te laten nemen, die aan de gestelde toelatingsvoorwaarden voldoet naar inzicht en beoordeling van LOVE energetisch lichaamswerk, op de vrijgekomen plaats.
Ook bij tussentijds afbreken van de cursus/behandelingen, betaalt u het gehele bedrag.
*Onderbreking van de masterclass Maximaal Jezelf en Reis van een Jaar
Bij noodgedwongen onderbreking van bovenstaande kan, in overleg met LOVE energetisch lichaamswerk, een oplossing gezocht worden.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Trainingen gekocht via Live Your Heart School

Om je retourzending af te ronden, heb ik een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Terugbetaling

Ik zal je op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel wordt geboekt. Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je teruggave nog steeds niet is ontvangen, neem dan contact met mij op via loveenergiewerk@gmail.com.

Verkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde producten kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Cadeaus (in de toekomst)

Als het product bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar je is verzonden, ontvang je een cadeautegoed ter waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je verzonden. Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, stuur ik het geld terug naar de cadeaugever en zij zullen nagaan of je het hebt geretourneerd.

Hulp nodig?

Neem contact met mij op via loveenergiewerk@gmail.com voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.

Winkelwagen