dana
magie

ENERGETISCH LICHAAMSWERK

WONDEREN

Activeer jezelf- ontwaak!

 MAGIE

Met energetisch lichaamswerk kom je tot een gezond en gelukkig leven in evenwicht. Je kan het vergelijken met meditatie op een ander niveau.

Door verschillende oefeningen van aandacht, lichaamswaarneming, meditatie en Healing worden de zelfhelende krachten van je lichaam geactiveerd en kan genezing plaats vinden. Het herkennen, verkennen, verwijderen en voorkomen van trauma, overtuigingen, belemmeringen en angsten zijn een paar van de positieve bijwerkingen van dit werk. Ik werk in je energieveld en ondersteun je om je blokkades op te lossen zodat de levensenergie weer kan stromen waardoor je klachten zullen verminderen of verdwijnen.

Door je bewust te worden van lichaam en geest komt er ruimte voor nieuwe ideeën en dromen. Het herkennen van je Hoger Zelf en onder aandacht brengen en bewust worden van je Onderbewuste is één onderdeel van energetisch lichaamswerk. Het verbind je met de 'hoger krachten' en de aarde waardoor je meer balans, kracht en vreugde ervaart in je lichaam en je omgeving. Je vind jezelf op een nieuwe weg in je leven.

Leer met stressvolle situaties om te gaan.
Leer om naar je intuïtie te luisteren.
Verdiep je in je onderbewustzijn.

Met lichaamswerk kunnen we samen werken aan de stukken die je tegenhouden in je leven.
Wat jou als kind of volwassen erg gekwetst heeft, kan als een blokkade in je energieveld zitten. Misschien ben je het zelf al vergeten maar in je energieveld stroomt de energie niet goed door en dat veroorzaakt klachten.
Je kan energetisch al enorm gegroeid zijn en toch merken dat je lichaam vast houdt aan oude kwalen, klachten of gedragingen. Het kan erop lijken dat je lichaam niet in resonantie is met waar je geestelijk al naartoe gegroeid bent. Vaak ontbreekt het aan goede gronding of echt lichaamsbewustzijn. Zo kan je onbewust het uitlijnen met jouw oorspronkelijke bron van je fysieke bewustzijn en je lichaam ondermijnen.

Door zelf de oefeningen van energetisch lichaamswerk te doen voorkom of verwijder je wat weg mag. Iedereen kan het! Je hebt soms alleen wat hulp nodig om te begrijpen hoe het werkt. Het is een leuke uitdaging.

REDENEN om Energetisch Lichaamswerk toe te passen

 • zorgen of vragen over het leven
 • spanning of stress
 • slapeloosheid of nachtmerries
 • overgevoeligheid(HSP),
 • chronische klachten,
 • PTSS, Burn-Out,
 • (postnatale) depressie,
 • angsten
 • zielenpijn
 • last van energieën/ entiteiten
 • het onderbewustzijn willen verkennen
 • verhogen van je frequentie
 • vinden van je levenspad

Deze toepassingen zijn alleen enkele om je een idee te geven waarvoor de sessies kunnen worden aangevraagd. Als je klacht of vraag niet wordt vermeld of als je een vraag hebt over een klacht neem dan contact met mij op.

Het gaat om Balans.

Het natuurlijk ritme van het leven is afwisseling van inspanning en ontspanning, van energie geven en nemen. In balans zijn. Dat betekent dat je niet te ver doorschiet in één uiterste. Twee gewichten die in evenwicht zijn met elkaar. Dat je evenveel van het een dan van het andere hebt. Als de balans tussen werk en privé goed is, haal je zoveel mogelijk uit jezelf en heb je geen gebrek aan (vrije) tijd. Balans is ook dat je je stabiel voelt en luistert naar wat je lichaam je verteld.

Om de balans terug te vinden is het belangrijk je er bewust van te zijn dat je balans aan het verliezen bent.

Het gaat om Energie.

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Er is grofstoffelijke energie die zich bevindt in de materie zoals voorwerpen en je lichaam. Daarnaast is er nog fijnstoffelijke energie die zich bevindt in alles wat niet zichtbaar is. Energie draagt informatie over zowel in de materie als in de dingen die we niet kunnen pakken of waarnemen. Energie is de basis voor het functioneren van het menselijk lichaam.

één voorbeeld wat energie kan doen met je lichaam

 

Je kunt je bijvoorbeeld prima voelen en dan loop je een druk winkelcentrum binnen en dan ... BAM! Het raakt je. Het is overweldigend, verwarrend en een allegaartje aan emoties.
of
Je staat aan de kassa bij de boodschappen. De persoon voor je kan zware negatieve energie hebben en je voelt het in de put van je maag.
en
Het kan je wel meer beïnvloeden dan je beseft - Je brengt die energie naar huis en het begint over te vloeien naar andere gebieden van je leven.
Erger nog, je begint te denken dat JIJ het bent. Maar jij bent het niet!

Dat is slechts een eenvoudig voorbeeld. Als je extra gevoelig bent voor energie kan het een nog grotere impact hebben.

We zijn altijd met elkaar en met onze omgeving energie aan het uitwisselen. Met elke uitwisseling ontstaat er een gevoel of een emotie in ons systeem. Soms prettig en soms minder prettig. Deze sensaties worden door je zintuigen, het zenuwstelsel en de hersenen geregistreerd en verwerkt. Dit gebeurt vaak onbewust. We registreren het wel.

Energie heeft de neiging om je gedachten, emoties, beslissingen en de dagelijkse realiteit te beïnvloeden op diepere manieren dan we ooit zullen beseffen.

Wat op energetisch niveau wordt gecreëerd, kan je het beste op energetisch niveau aanpakken.

Het gaat om Intuïtie.

Via je eigen intuïtie kan je het beste in contact komen met je Onderbewustzijn of Hoger Zelf. Intuition speelt een grote rol in je zelf-genezing. Als je dat gevoel in je buik en hart leert te vertrouwen en te eren,
begint alles op zijn plaats te vallen, wordt je doel duidelijker en kan angst verdwijnen.
Door je eigen intuition kom je tot een beter begrip van waarom je hier bent en wat je bedoeling is hier op deze aarde.

Alles komt goed-Alles is goed!

Sommigen hebben aan één sessie voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Ik verwacht niet meer dan vier op één en hetzelfde thema. Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans veroorzaken en maken dat er opnieuw een behandeling nodig is.
Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Als je er met de’ reguliere zorg’ niet meer uit komt, kan energetisch lichaamswerk alsnog effectief zijn.

Je leert op je eigen niveau omgaan met energie en alles eromheen. Je eigen energetische ontwikkeling. Over het leven in deze fysieke wereld en de ruimte ertussen.

∴ Je bent oneindig bewustzijn! ∴

 

Winkelwagen