Reviews

Reviews

"Dana is een topper op healing. Zowel voor mijzelf als mijn kinderen vraag ik haar regelmatig om assistentie. Dana is er goed in om ons te gronden en op een bepaald onderwerp de informatie te geven die ons als gezin of individueel op dat moment verder helpt. Energetisch voert ze ballast af en zijn we een stuk lichter. Na een sessie met Dana is de rust in ons gezin wedergekeerd. Ze is er goed in om je een breder perspectief te bieden in de situatie waar je in zit en om je het vertrouwen te geven dat wat er gebeurd klopt naar je hoogste goed."
Laura

"Ik heb ervaren, " the issues are in the tissues" . Ik heel mijzelf door naar binnen te gaan en de oplossing niet buiten mijzelf te zoeken. Op het moment dat ik hierin vastloop, bewustwording en groei zijn niet altijd makkelijk, dan benader ik Dana. Dana helpt mij op energetisch vlak sprongen te maken. Respect en liefdevol, zonder oordeel en spot on. Haar healing zet altijd veel in beweging. Tegelijkertijd voel ik dat er niets gebeurd wat ik niet aan zou kunnen."
Suzanne Jungerhans

"Dear Dana, you are such a beautiful, warm hearted, light ful, talented and very caring, lovely soul. You have this amazing gift to see people right from the heart and support them where they currently need it the most. Dana is doing this with different kinds of healing technics and coaching tools, to relief pain, energy blockages in the body, realization of self created mind sets and adjusting those to make life easier. Through the healing sessions the whole body mind and soul system can relax deep down and healing can happen. Dana helped me out a few times already, when I did not know what to do anymore. The 3 healing sessions with you made me feel better, lighter and happier right afterwards. I still can feel the change and the growth which comes with it. You are holding the space and it is easy to trust you whilest you are doing the healing session. You are a light worker with care and a big heart. Thank you for your support and your love. By the way, the massage is also very good. I recommend Dana very much. Make yourself a gift anyone and let your light shine bright.
Liane ????????

"Lieve Dana, Hartelijk dank voor de behandeling. Ik vond het een heel bijzondere ervaring en hoewel ik het eerst erg spannend vond, was het eigenlijk heel rustgevend. Het loslaten gaat eigenlijk veel beter dan verwacht, en ik heb inderdaad het gevoel dat ik weer kan ' doorademen' . Het verdriet is weg uit mijn longen. Dank je wel voor deze mooie en vooral bijzondere ervaring. Tot ziens want dit was zeker niet de laatste keer dat onze wegen elkaar kruizen."
Jacqueline

"Ik heb meerdere sessies bij Dana mogen ondergaan. Heel fijn! Iedere afstemming was weer anders. Heel fijn vond ik het dat ik steeds kon voelen dat er iets wezenlijks in mijn systeem veranderde. Dana begeleide me hierbij professioneel door vragen te stellen en intuïtief mee te voelen, maar interpretatie hiervan bij mij te laten! Iedere keer mocht ik na de sessie ervaren dat weer een deel in mij was geheeld, waardoor ik me rustiger en veiliger voelde. Dit gaf mij steeds een boost voor mijn zelfvertrouwen waardoor ik meer in mijn kracht kan gaan staan. Dank je wel lieve Dana!"
Marjolein

"Ik heb bij Dana een healing gekregen en ik vond het een hele bijzondere ervaring. In het begin vond ik het wel een beetje gek maar heb mezelf ervoor opengesteld en echt ervaren dat ze aan het werk ging. De energie was heel rustgevend en ik voelde ter plekke allerlei veranderingen. Naderhand heeft dit nog doorgewerkt. Ook de healing op afstand was bijzonder. Minder sterk qua sensaties, maar zeker niet minder effectief. Dana Thank you!"
Minoe

"Dana heeft mij begeleid tijdens een online BQH sessie. Ik lag thuis, comfortabel en warm toegedekt, met een kan water in mijn buurt, terwijl Dana mij met mij in verbinding was via video. Vooraf hebben we samen mijn vragen verhelderd en verdiept, waarna we aan de slag gingen om in contact te zijn met mijn onderbewuste. Ik vond het een erg bijzondere ervaring, waar Dana altijd stabiel, rustig, liefdevol en met humor aanwezig was om te verhelderen, verdiepen, veiligheid te bieden en andere mogelijkheden en gezichtspunten aan te reiken. We hebben verschillende ervaringen doorlopen samen, dit maakte het een bijzondere ontdekkingsreis met Dana als betrouwbare en creatieve gids! Ook het integreren van de ervaringen, het doen van een bodyscan en het vullen van mijn lijf naderhand met de energie die het nodig had, was onderdeel van het geheel. Het heeft me veel inzicht in mijn proces en plek gegeven, ruimte, rust en een jubel gevoel. Ik voel me een rijker mens en luister de opnames af en toe nog terug, waar me telkens weer nieuwe dingen opvallen. Dank je wel Dana!"
Liefs Linda

"Einem ganz besonderem Mensch gilt ein ganz besonderer Dank! Es war unbeschreiblich schön. Das hast du unbeschreiblicher Mensch bewirkt. Deine Nähe, deine Worte und deine Ausstrahlung waren es die es so schön gemacht haben"
Andi

"Via een workshop die Dana heeft gegeven merkte ik dat ik behoefte had aan een 1 op 1 healing-sessie. Na een heftige Brun-out periode merkte ik dat mijn lichaam nog niet volledig op het juiste energie niveau zat. Ik had nog diverse lichamelijk klachten en daar wilde ik graag vanaf. Ik ben samen met Dana aan de slag gegaan en hebben samen gekeken waar de knelpunten zaten. Nadat we dat inzichtelijk hebben gekregen heeft Dana een healing-sessie uitgevoerd, een bijzondere ervaring kan ik je vertellen. Na de eerste sessie voelde alles een stuk lichter, na een aantal dagen merkte ik dat de spierspanning in mijn benen waar ik last van had volledig was verdwenen. Dat was een heel fijn gevoel mijn lijf was gelijk een stuk rustiger. We hebben daarna nog een tweede sessie gedaan, ook daar kamen een aantal knelpunten naar boven die opgeruimd moesten worden. Deze sessie heeft mij veel inzichten gegeven en heeft mij letterlijk geopend, ik kon gelijk beter ademen en voelde me opgelucht. Lichamelijk gaat het de goede kant op en heb veel meer energie en de lichamelijke klachten waar ik last van heb zijn zo goed als over.
Dana heeft me geholpen om met de laatste puzzelstukjes aan de gang te gaan. Ik ben haar dankbaar voor het fijne sessie waarin ze mij heeft meegenomen om beter naar mijzelf te kijken en doen inzien waar mijn valkuilen liggen, mij laten leren hoe ik mijn grenzen kan bewaken en mijzelf bewust laten kijken waar de pijnpunten zitten. Dank je wel Dana voor de mooie lessen die je mij hebt geleerd en hebt meegegeven."
Clementia

Dear Dana, I got a healing a while ago. While at first I doubted, I am glad that I did it! Your calm en professional nature made me feel safe en welcome. Immediately afterwards I felt light en clean. In de weeks after I see that even my family is affected. In the good sense! I stay in balance en calmer. This is feeling very good en healthy. Thank you for healing mee.
Kind regards Arlene

Winkelwagen