aarde met licht

De Zielenreis

Stel je je soms de onderstaande vragen?

  • Is dit alles wat het leven mij te bieden heeft?
  • Waarom maak ik steeds dezelfde fouten?
  • Zal ik ooit echt gelukkig zijn?
  • Hoe ben ik hier weer terechtgekomen?
  • Wat mis ik?
  • Is er iets dat ik niet heb geprobeerd?
  • Waar begint het allemaal?
  • en nog zoveel meer...

Tijdens de zielenreis breng ik je in een ontspannen meditatieve staat, of diepe inductie, je Onderbewuste/Hogere Zelf zal vragen beantwoorden over elke specifieke situatie die je wilt begrijpen of genezen.  Bij een Kwantum Healing is het mogelijk om vorige levens, toekomstige levens, parallelle levens, gelijktijdige levens, voorouderlijke levens of zelfs levens in andere dimensies, planeten en sterrenstelsels te ervaren! Je Hogere Zelf kiest tijdens de sessie welke 'levens' en 'berichten' het meest relevant voor je zijn. De de sessie van 3,5 tot 4 uur is echt tijd voor jezelf. Gekoesterd en gedragen door mij.

Je kan antwoorden op je vragen krijgen als dit het juiste moment is om ze te hebben. Onze bewuste geest is beperkt en sommige antwoorden kunnen het leven in het ‘hier en nu’ verstoren, dus je onderbewustzijn zal besluiten de vragen die je hebt wel of niet te beantwoorden om je te beschermen.

De meeste ervaren een comfortabele staat van ontspanning. Je zult je waarschijnlijk bewust zijn van je ervaring terwijl het gebeurt en je zult je waarschijnlijk veel - zo niet alles - herinneren als het voorbij is. Je bent het je wel bewust op een veel dieper level.

Beyond Quantum Healing is "kwantum" wat multidimensionaal betekent, dus genezing kan op alle niveaus plaatsvinden, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Elke sessie is uniek, net als jij.

BQH is een modaliteit gecreëerd door Candace Craw-Goldman en is gebaseerd op QHHT. Een regressieve hypnosemodaliteit gecreëerd door wijlen Dolores Cannon. Je "wordt niet gehypnotiseerd" met bewustzijnsverlies, je zult de kracht hebben om terug te komen wanneer je maar wilt.

"BQH is krachtig, op het hart gebaseerd en vooral flexibel"

Candace Craw-Goldman

We verbinden ons met het Hogere Zelf om 'verleden' of relevante andere levens te bezoeken die je vandaag nog steeds kunnen beïnvloeden. We werken samen met spirituele gidsen, het engelenrijk, geascendeerde meesters en hogere dimensionale wezens die hulp, genezing, begeleiding en antwoorden willen bieden.

Ik geef deze sessies op afstand via Zoom of op locatie Amsterdam. Alle afstandsbehandelingen moeten vooraf worden betaald!

Hoe voor te bereiden?

Zodra je besluit een sessie in te plannen, is je Hogere Zelf bezig je daarop voor te bereiden. Of je je dat nu realiseert of niet, je bent elke dag de hele dag met je Hogere Zelf verbonden. Je kan vragen voorbereiden die je graag beantwoord wilt hebben.

Winkelwagen