ENERGETISCHE TRANSFORMATIES DIE UITZONDERLIJKE RESULTATEN OPLEVEREN!

In alle SESSIES wordt er met een niet aflatende focus op het elimineren van zelf beperkende grenzen en het ontmantelen van ontkrachtende paradigma's gewerkt.
Precies afgestemd op jouw behoeftes.
Bij mij ontvang je de beste begeleiding en coaching om de uitdagingen die op jouw pad komen, zoals:
tijdgebrek, verhoogde stress, angsten, belemmerende overtuigingen, gevoel van naast je te staan, uit balans zijn, je intuïtie niet vertrouwen, steeds maar in je hoofd zitten, niet voor jezelf kiezen en willen voldoen aan  je sociale verplichtingen,...
te meesteren en je dromen te bereiken.

zonsopgang

Een SESSIE

Transformatie korte fix of onderhoud

Sessie van 1,5 uur
+nagesprek van 30 min

Mijn advies voor langdurig effect is het om te beginnen met een traject van meerdere sessies.

Korte Reis

Transformatie van één specifiek probleem

3 sessies Totaal 4,5 uur
+nagesprek van 30 min

BESPAAR € 34,- per sessie

Best verkocht! Langdurig effect voor jou.

Reis van een Jaar

Transformatie van meerdere problemen

10 sessies van 1,5 á 2 uur
+2 tussentijdse evaluaties
+nagesprek van 30 min

Voor een volledige transformatie en vertrouwen in je levensweg.

Dankzij eenvoudig te volgen technieken en oefeningen kun je minder tijd aan piekeren en meer tijd aan je passies in het leven nastreven met het onwrikbare vertrouwen dat voortkomt uit het hebben van vitaliteit, balans en levensvreugde.
Door de KORTE REIS van 3 sessies kan je één specifiek probleem dieper bekijken. Je kan bouwen op de inzichten die je hebt opgedaan en je ontdekt wat wel en niet werkt. Je maakt een start om andere gewoontes te integreren in je leven. BESPAAR € 34,- PER SESSIE!
Mijn advies voor langdurig effect en verandering is om hiermee te beginnen!

Als je langere tijd behoefte hebt aan begeleiding dan raad ik je mijn REIS van een JAAR aan. Door de intensieve begeleiding en de continue contacten tijdens deze reis samen kunnen we ingaan op meerdere aspecten van je leven. Zo kan je een diepgaande verandering van je situatie, probleem en leven laten plaatsvinden.

Ik werk op energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Wat beweegt je? Wat vertraagt ​​je? Waar wil je heen? Of heb je gewoon een klacht die je kwijt wilt?

  • Je besluit volledig in je eigen kracht te staan.
  • Je wilt fysiek, emotioneel en mentaal genezen.
  • Je kiest ervoor om negatieve patronen los te laten en trauma te genezen.
  • Je wilt je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroten.
  • Je wil klachten genezen en voorkomen.

Dan is de Energetische Transformatie-Reis een verdere stap in je ontwikkeling naar wat en wie je wil zijn. Het is een reis naar binnen. Alle antwoorden liggen in je. Energetische Transformatie omvat coaching sessies, healingen en een telefonische nagesprekken van ca 30 minuten.

Tijdens de coaching sessies gaan we onderzoeken wat je behoeftes zijn, hoe je daar kan komen en je ontvangt tools voor thuis. Ik pas verschillende methoden toe, die afgestemd zijn op wat er op dat moment nodig is voor jou. Zoals lichaamswerk, fysieke oefeningen, meditatie en bewustwording van ademen, gedachten en overtuigingen. Vaak ontstaat er tijdens een sessie van zelf een pad dat we samen gaan bewandelen.

Tijdens een healing wordt je 'menselijke energiesysteem' gereinigd en hersteld. Je fysieke en energetische lichamen zijn zelforganiserend en zelfherstellend, maar soms is het evenwicht zo verstoord dat hulp van buiten het systeem nodig is. Ik maak je energiesysteem schoon, verwijder verstoringen en breng energieën in evenwicht, die de basis vormen voor je gezondheid.

Na de Energetische Transformatie vereist het fysieke lichaam integratie en verwerking, zodat een blijvende balans tussen lichaam en geest ontstaat. Je voelt je vaak meteen een stuk beter en klachten verminderen of verdwijnen. Lichaam, geest, hart en ziel zijn in balans en dat vertaalt zich in kracht, vitaliteit, optimale gezondheid en levensvreugde!

Het telefonisch gesprek na de sessies is om te kijken hoe het met je gaat en om vragen te beantwoorden die je nog hebt.

sterrenhoofd

Energetische Transformatie en Healing is geschikt voor jong en oud, mensen en dieren. Ik hoef je hiervoor niet aan te raken. Ik maak verbinding met jou op energetisch niveau. Alle methoden zijn zowel op afstand als op locatie toepasbaar. Meer INFO over wat ik doe.

Een sessie kan maken dat je spirituele bewustzijn toeneemt en je kunt antwoorden krijgen op je vragen over het leven en daarbuiten.
Alle sessies moeten vooraf worden betaald! Vanaf de Korte Reis is er gespreid betalen mogelijk.

Het leven is als een puzzel. Soms is een puzzelstuk te groot of te klein om in het geheel te passen. Toch proberen we de stukken te laten passen om de puzzel te maken. De puzzel wordt groter.

Alles wat je mee maakt, leert, elke aanraking, wie je tegen komt, word opgenomen in je energiesysteem. Je leert ermee om te gaan. Het maakt je tot wie je bent. Met een Healing kijk ik na de afwijkende stukken en passen we deze vaak samen aan, zodat ze soms voor het eerst in je leven perfect passen. Je voelt je gelukkig, gebalanceerd en hebt weer zin in het leven.

Sommigen hebben aan één korte reis voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans geven en maken dat er opnieuw sessies nodig zijn. Je kan altijd nog een reis erbij boeken. Ik verwacht niet meer dan vier op één en hetzelfde thema.

Elke dag in balans en vol energie

Elke Dag in Balans en Vol Energie

Master your energy. 18 Insider secrets van LOVE energetisch lichaamswerk. In dit E-book ga ik in op de kunst van het balanceren tussen hoofd, hart,...
meer INFO
aarde met licht

ZielenReis

Tijdens de Reis breng ik je in een ontspannen meditatieve staat. Deze reis van ca 4 uur is echt tijd voor jezelf. Gekoesterd en gedragen...
meer INFO
zonsopgang

Enkele Sessie

Transformatie korte fix of onderhoud- Bij mij ontvang je de beste begeleiding en coaching. Je meestert je uitdagingen en bereikt je dromen.
meer INFO
zonsopgang korte reis

Korte Reis

Transformatie van één specifiek probleem- BESPAAR € 34,- PER SESSIE- Totaal 4,5 uur +nagesprek van 30 min. Mijn advies voor langdurig effect en verandering.
meer INFO
Reis naar Energie

Reis van een Jaar

VOLLEDIGE TRANSFORMATIE - Een jaar lang professionele begeleiding. 10 sessies van 1,5 á 2 uur +2 tussentijdse evaluaties +nagesprek van 30 min.
meer INFO
meer in bergen

Dankbaarheid Dagboek

Een e-boek om op te schrijven waar je van dag te dag dankbaar voor bent en wat tips om te komen naar verbinding en balans...
meer INFO

Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Als je er met de’ reguliere zorg’ niet meer uit komt, kan deze behandeling alsnog effectief zijn.

Winkelwagen