37064508_129508184620316_1868904806391742464_n

I AM! We Are!

Ik ben Dana Thurmer.
Met mijn jarenlange ervaring en intuïtief talent om chaos om te zetten in kalmerende helderheid ben ik hier om het antwoord te geven waar je al op zoek naar bent geweest. Ik ben er om samen met jou inzichten, ideeën en belemmeringen bloot te leggen, het unieke zelf helende vermogen van je lichaam te activeren en persoonlijke transformatie te creëren. Dit maakt mij de favoriete expert in het verbinden van hoofd, hart, lichaam en ziel met uitzonderlijke resultaten wanneer ze er het meest toe doen.

Ik werk met Iedereen die bewust wil werken aan zelfontwikkeling en een leven wil leiden zonder altijd te moeten lijden.

Er zullen altijd obstakels zijn op je weg naar succes. Het leven zal zijn eigen uitdagingen op je pad gooien die je voortgang kunnen laten ontsporen. Met mijn niet aflatende focus op jou resultaten zullen we samen komen tot het resultaat wat jij je wenst. Ik zie, hoor en voel wat anderen niet zien. Ik ben niet alleen een Mystici, ik ben een reiziger naar de toekomst... met een gedurfde geest, vastberadenheid om je uit te dagen en een visie die geen grenzen kent.

Ik ben hier om je te begeleiden en je de ruimte te geven om je passie te vinden, om in balans te komen en zo alle vlakken van het leven te kunnen meesteren. Mijn doel is om te ZIJN. Ik wil je ondersteunen om:

  • De antwoorden te krijgen die je nodig hebt.
  • Je in je kracht te laten staan.
  • Je eigen weg te vinden en verder te gaan naar waar je wil zijn in je leven.
  • Je te laten beseffen dat je meer bent dan wat er te zien is aan de buitenkant.
  • Je stap voor stap laten begrijpen dat wat je weet in je zit.
Het leven is vol verrassingen wendingen en plots die we niet zien aan komen. Net als je denkt dat je weet hoe het werkt, komt er weer iets op je pad wat je nooit hebt verwacht.
Hoe ga je hiermee om?

Ik beschouw het leven als een proces vol uitdagingen, leermomenten, wonderen, magie en verbazing. Ik zelf zie niet problemen die moeten worden ontrafeld; alleen kansen die wachten om ontdekt te worden. In mijn werk en passie onderzoek ik de ingewikkelde nuances van holistische emotionele, fysiek en spiritueel geestelijke gezondheid door het toepassen van oude somatische ontspanningstechnieken en intuïtieve energiepraktijken.
Ik geloof in wonderen en magie. Het fascineert mij hoeveel wonderen er nodig zijn om iemand ervan te overtuigen dat ze bestaan. Voor mij een feit. Let op je gedachten! Het zou zomaar kunnen dat je wensen uitkomen.

Heb je verwachtingen, ideeën hoe je het wil, wat er moet gebeuren en hoe je daar komt?

Een ding is zeker. Het komt vaak anders dan je denkt. Je blijft altijd bezig. Het is een afweging van balans en disbalans. Als je weet wat je beperkingen zijn, kan je ervoor kiezen deze in je voordeel te benutten.

Ik ben nuchter, humorvol en eerlijk. Ik hou van de zee en van lezen. Ik heb geleerd op een respectvolle manier te praten over de beperkingen van een ander, zonder deze op de voeten te trappen. In mijn werk heb ik geleerd om te Zijn. Om te vertrouwen in mijn intuïtie. Iemand in zijn waarde te laten. Respect te hebben voor het wonder van de natuur. Ik heb ook geleerd dat je soms geen woorden nodig hebt om elkaar te begrijpen. Zwijgen op het juiste moment.

Ik ben vrouw, moeder en energetisch genezer. Ik leer nog elke dag. Spirit, mind en soul fascineren mij al mijn hele leven. De verscheidenheid blijft indrukwekkend. Ieder mens heeft zijn eigen uniek verhaal. Uiteindelijk komt het neer op een ding.

LIEFDE

Leven Ontwikkeling Verbinding Energie

De kracht van de liefde heb ik vaak mogen aanschouwen. Zo werd mijn praktijk voor Healing, Coaching en Bewustwording realiteit.

Ik heb 25 jaar vanuit mijn hart gewerkt als verloskundige en ben ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde. Alles en iedereen is op fysiek en spiritueel niveau met elkaar verbonden. Mijn passie voor zwangere en baby's kan ik nu kwijt in de massages die ik geef rondom zwangerschap.

Ik werk al jaren met ‘energie’. Een bron zo krachtig als we kunnen begrijpen. De opleidingen tot Spiritueel Heler, Geestelijke Heelkunde, Beyond Quantum Healing en Energetisch Coach stellen me ​​in staat om nog bewuster te werken met alle beschikbare energieën. De energetische verbinding met de aarde en de verwerking van trauma spelen in mijn werk een belangrijke rol.

Er wordt mij verteld dat ik rust uitstraal alleen door te zijn en dat ik hele fijne knuffels geef.
Ik kan je meenemen in je proces zo dat je deze kan begrijpen en begeleid je op een liefdevolle manier op je eigen pad. Ik ondersteun je en loop een stuk mee op jouw levenspad. Ik ben dankbaar dat ik dit voor de mens en voor jou mag betekenen.

We Are - We Zijn
In Lak'ech Ala K'in. Ik ben een andere jij. Ik ben jij en jij bent ik. 

Zo boven zo beneden zo binnen zo buiten.

Ik zou je nog veel meer kunnen vertellen maar dat is niet zo belangrijk. Het gaat hier niet om mij maar om jou.

LICHT en LIEFDE

Wat kan ik voor jou betekenen?
Wat doe ik?
Inspiratie/Blog
Contactformulier

"Dana is een mooie vrouw die stevig met twee benen op de grond staat en tegelijkertijd heeft ze een heldere verbinding met het veld. Zij is respectvol, liefdevol, heeft humor, een enorm open hart, een sterkte intuïtie en is wijs. Daarnaast heeft ze een brede holistische basis vanuit kennis en ervaring in onder andere verloskunde, energiewerk, lichaamswerk en werk met het onderbewuste. Je kunt bij haar terecht voor intuïtieve zwangerschapsmassages, algemene hulpvragen gericht op onder andere patronen die je hebt, of bredere zaken als niet lekker in je vel zitten zonder duidelijk aanwijsbare reden. Ze gaat met je in gesprek over je hulpvraag en samen ga je op reis. Haar aanpak kiest ze intuïtief en kan bestaan uit bijvoorbeeld coachende gesprekken, energiewerk, of een sessie waarin je je onderbewuste aan het woord laat. Laat je verrassen." LindaLeef en Lief

"Dana is van nature een prettige aanwezigheid. Bij haar voel je je eigenlijk meteen op je gemak. Zij hoeft daar niets voor te doen. Er is niets onechts aan haar. Alleen haar aanwezig "zijn" is voldoende om je veilig, gerespecteerd en gedragen te voelen. Vanuit haar "zijn" maakt zij contact met alles wat er is en kan ze je helpen herinneren dat wat je nodig hebt, al in je is." Marjolein,

Winkelwagen