Let op deze cursus was 'A Touch of Balans'!

nu live, online of individueel te volgen

omgaan met stress- en zelfmanagement

Ontdek je Kracht - omgaan met stress

Weet je eigenlijk hoe sterk je bent? Kies je voor onrust en lage energie, of pak je eigen regie?

Leer bij jezelf te blijven, focus te houden en je niet meer te laten leiden door alles om je heen. Voel je rustiger, energieker, alerter en gelukkiger! In deze workshop van een dag op locatie werken we aan onderwerpen als:

  • alles is energie
  • resonantie en verwerking van prikkels
  • uitwisseling van energie en
  • bescherming
  • vertrouwen in jezelf en verbinding met de aarde
  • afvoeren, gedachtekracht en stevig op je eigen benen staan

Je krijgt achtergrond informatie, praktijkoefeningen en verschillende tools, vanuit een holistische benadering. Ervaar wat deze met je doen en leer hiermee je energie te managen. Aan jou de keuze welke het best bij je past. De hoeveelheid ‘huiswerk’ en acties naderhand bepaal je zelf.

We nemen je graag mee op deze ontdekkingsreis

nieuwe data voor groepscursus in mei 2023

zaterdag 13-05-2023
10.00 - 17.00 uur, je bent welkom vanaf 9.30uur

KOSTEN: € 266,00 (koffie, thee, en lunch inbegrepen)

LOKATIE  Ijburglaan 628c, Amsterdam

We gaan in kleine groepen oefenen. De oefeningen zijn voornamelijk op jezelf gericht.
Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop verplaatst of geannuleerd worden. Als het kopen van een ticket niet meer lukt, stuur me een bericht dan zorg ik ervoor dat je wel kan deelnemen.

Live_Your_Heart_School_logo

Kan je er niet live bij zijn, neem een kijkje op onze nieuwe school waar je de training online kunt volgen!

Een plek waar je zelf en met anderen kunt ontdekken waar jij en je hart blij van worden. Hoe je je basis legt, zodat je in vrijheid, vanuit jezelf kunt gaan leven waar jij gelukkig van wordt. Op alle vlakken in je leven. Ben je benieuwd? Je bent van harte welkom een kijkje te nemen op liveyourheartschool.com.

Hartegroet Dana en Linda

De trainers zijn:
Linda van den Bedem van Leef en Lief en Dana Thurmer van LOVE energetisch lichaamswerk

Linda
Linda
Dana
Dana

We vragen je na de training via de mail om een enquête in te vullen. Er bestaat de mogelijkheid naderhand af te spreken voor persoonlijke terugkoppeling en follow-up met Dana of Linda (15-30 min).

Als je het leuk vindt om met je vrienden, familie of collega's deze dag te volgen en je een groep hebt van minimaal 3 mensen dan kan je mij benaderen en kunnen we in overleg een datum plannen. Neem dan contact op via het inschrijfformulier en geef dat aan. Dan verzorg ik deze dag voor jullie.

KENNIS GEEFT INZICHT EN INZICHT GEEFT KEUZE

'Ik kan deze training van harte aanbevelen omdat je met een korte tijdsinvestering veel leert over waar jouw kracht ligt en waar je valkuilen zitten, plus oefeningen om daar mee om te gaan en te werken aan rustiger, blijer jezelf mogen zijn!' ∼Caroline∼
‘Het was een mooie reis met fijne oefeningen en handvaten. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht.’ ∼Corrie∼
'Wat een fijne cursus, een die je echt weer even bij jezelf terug brengt. Wat zo super is dat je tijdens deze cursus handvatten krijgt om binnen een paar minuten weer in balans te komen en de rust in jezelf te vinden. Ideaal voor degenen die geen tijd of zin hebben om 20 minuten te mediteren. Er zijn veel krachtigere oefeningen om hetzelfde te bereiken, dat blijkt wel. Dus gun jij jezelf om je ongeacht je omstandigheden beter te voelen en vind je het fijn om daar zelf de touwtjes voor in handen te hebben?  Schrijf je dan in voor deze cursus.
Als trainer vind ik Dana een fijn mens. Ze zet een prettige energie neer. Ook brengt ze naast haar expertise humor en lichtheid mee." cursus 'A Touch of Balans' ∼Jessica∼

Je kunt energetisch al enorm gegroeid zijn en toch merken dat je lichaam vasthoudt aan oude kwalen, klachten of gedragingen. Het lijkt alsof je lichaam niet in balans is met waar je geestelijk naartoe gegroeid bent.  Er is een gebrek aan lichaamsbewustzijn en of gronding.

Wil je minder last hebben van onrustige gevoelens? Zoek je naar manieren om je gedachten te stoppen?  Wil je ontsnappen aan de gevoelens die bijvoorbeeld corona en de bijbehorende input van buiten zoals het nieuws, adviezen en heftige regels bij je hebben opgeroepen?

Tijdens deze dag leer je jezelf bewust in balans te brengen en in je kracht te staan. Aan het einde van de dag heb je makkelijk toepasbare handvatten om beter naar jezelf te luisteren en signalen van disbalans te herkennen. Hierdoor komt er meer ruimte voor leven, werk en relaties.

De hoeveelheid ‘huiswerk’ en acties na deze dag bepaal je zelf. We vragen je na de training via de mail om een enquête in te vullen. Er bestaat de mogelijkheid naderhand af te spreken voor persoonlijke terugkoppeling en follow-up met Dana of Linda (15-30 min).

IJBURG impressie
Zorgen voor een zuivere energetische balans geeft kracht en brengt licht in je leven. Leer luisteren naar je inner soul en kom in je kracht.
Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop verplaatst of geannuleerd worden.

Dit was de cursus A Touch of Balans