BQH

BQH-Beyond Quantum Healing-Kwantum Healing

Praktische informatie

Hoe werkt het?

Nadat je contact met mij hebt opgenomen plannen we een afspraak en stuur ik je informatie over hoe je kan betalen. Om me te laten weten dat je verzoek serieus is, vraag ik je om vooraf te betalen. De betaling is via PayPal, Betaalverzoek of Overschrijving. Zodra ik je transfer heb ontvangen stuur ik je een document met verdere instructies ter voorbereiding van je BQH-sessie.

Om jouw het best mogelijke resultaat te laten halen uit je sessie is de voorbereiding op de sessie van belang. Je kan alvast vragen opschrijven die je hebt. Graag ontvang ik het intake-formulier liefst twee dagen vóór de gemaakte afspraak retour.

Ik begin de meeting met een intakegesprek waarbij we samen kijken wat je doel van de sessie en je persoonlijke situatie is. We gaan samen door je vragen van het formulier heen. Dit kan tot een uur duren.

Na een korte pauze zullen we doorgaan met de eigenlijke sessie, waarin we contact zullen maken met je Onderbewustzijn. Dit deel kan twee tot drie uur duren.

We werken in het kwantumveld waar we verder gaan dan de traditionele beperkingen van tijd en ruimte. Na je sessie ben je volledig alert maar diep ontspannen. Het lijkt heel erg op deelnemen aan een lange, gedetailleerde en betrokken dagdroom.

De hele sessie wordt opgenomen. Ik zal de opname binnen 24 uur na de sessie naar jouw E-mailadres sturen. Download je bestand zodra je de link ontvangt en maak een back-up. Ik ga deze opname niet bewaren. Omdat we werken met zeer hoge frequenties kan het zijn dat er alleen statische ruis opgenomen is, dat moeilijk te horen is wat er wordt gezegd of is er interferentie waardoor (gedeeltelijk) niets te horen is. Ik kan geen garantie geven voor wat er wel en niet wordt opgenomen.