Healing

Healing en EnergetischeTherapie

Praktische informatie

Hoe werkt het?

Nadat je contact met mij hebt opgenomen plannen we een afspraak en stuur ik je informatie over hoe je kan betalen. Om me te laten weten dat je verzoek serieus is, vraag ik je om vooraf te betalen. De betaling is via PayPal, Betaalverzoek of Overschrijving.

Zodra ik je transfer heb ontvangen stuur ik je een document met verdere instructies ter voorbereiding van je Healing of Energetische Therapie sessies. Om jouw het best mogelijke resultaat te laten halen uit je sessie is de voorbereiding van belang. Graag ontvang ik het intake-formulier liefst twee dagen vóór de gemaakte afspraak retour.

Voor een healing maken we één afspraak.

Voor de Energetische Therapie plannen we 3 afspraken.

Dit kan online of op locatie in Amsterdam. In overleg kan het ook op een andere locatie of bij je thuis. Dan reken ik wel aanrijkosten.
Als we een behandeling op afstand hebben afgesproken, stuur ik je na ontvangst van je betaling een inlog voor een Zoom-meeting. Tijdens de meeting maken we kennis en kijken samen naar het doel van je Healing/ Energetische Therapie en bespreken we je persoonlijke situatie.

Bij een Healing: Je kunt comfortabel gaan liggen of zitten onder een deken of laken. Ik zal beginnen met de Healing. Soms val je in slaap. Als je in slaap valt, neem dan een glas water als je wakker wordt of het gevoel hebt dat de Healing voorbij is.
Sommigen hebben aan één Healing voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Ik verwacht niet meer dan vier op één en hetzelfde thema.

Bij een sessie tijdens de Energetische Therapie voeren we een gesprek waarin ik verschillende methodes ga toepassen afhankelijk wat op dat moment nodig is.

Het is mogelijk dat je in een diepe ontspannen toestand komt of dat je enkele sensaties in je lichaam gaat voelen. Deze zijn van tijdelijke aard. Soms ben je juist heel alert.

Na de Healing of Energetische Therapie sessie bespreken we wat je hebt waargenomen, wat je wensen zijn en hoe we verder gaan.

Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans geven en maken dat er opnieuw een Healing of Energetische Therapie nodig zijn.

Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Als je er met de’ reguliere zorg’ niet meer uit komt, kunnen deze methoden alsnog effectief zijn.