zonsopgang

Energetische Transformatie en Healing

Praktische informatie

Hoe werkt het?

Nadat je contact met mij hebt opgenomen of een van mijn sessies hebt geboekt, plannen we een afspraak en stuur ik je meer informatie.

Zodra ik je betaling heb ontvangen stuur ik je een document met verdere instructies ter voorbereiding van je Energetische Transformatie Reis of Healing. Om jouw het best mogelijke resultaat te laten halen, is de voorbereiding van groot belang. Graag ontvang ik het intake-formulier liefst twee dagen vóór de gemaakte afspraak retour.

Voor de Energetische Transformatie plannen we tenminste 3 afspraken.
Voor een healing -een sessie maken we één afspraak.

Dit kan online of op locatie in Amsterdam. In overleg kan het ook op een andere locatie of bij je thuis. Dan reken ik wel aanrijkosten.
Als we een behandeling op afstand hebben afgesproken, stuur ik je na ontvangst van je betaling een inlog voor een Zoom-meeting.
Tijdens de eerste meeting maken we kennis en kijken samen naar je doel en bespreken we je persoonlijke situatie.

Tijdens de Energetische Transformatie ga ik verschillende methodes toepassen afhankelijk wat op dat moment nodig is.

Bij een Healing kan je comfortabel gaan liggen of zitten onder een deken of laken. Ik zal beginnen met de Healing. Soms val je in slaap. Als je in slaap valt, neem dan een glas water als je wakker wordt of het gevoel hebt dat de Healing voorbij is.

Sommigen hebben aan één Healing voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Ik verwacht niet meer dan vier op één en hetzelfde thema.

Het is mogelijk dat je in een diepe ontspannen toestand komt of dat je enkele sensaties in je lichaam gaat voelen. Deze zijn van tijdelijke aard. Soms ben je juist heel alert.

Na een Energetische Transformatie sessie of Healing bespreken we wat je hebt waargenomen, wat je wensen zijn en hoe we verder gaan.

Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans geven en maken dat er opnieuw een Healing of Energetische Therapie nodig zijn.

Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Als je er met de’ reguliere zorg’ niet meer uit komt, kunnen deze methoden alsnog effectief zijn.

Winkelwagen