Healing

Energetische Therapie(coaching) en Healing

Ik werk op energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Wat beweegt je? Wat vertraagt ​​je? Waar wil je heen? Of heb je gewoon een klacht die je kwijt wilt?

  • Je besluit volledig in je eigen kracht te staan.
  • Je wilt fysiek, emotioneel en mentaal genezen.
  • Je kiest ervoor om negatieve patronen los te laten en trauma te genezen.
  • Je wilt je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroten.
  • Je wil klachten genezen en voorkomen.

Dan is Energetische Therapie een verdere stap in je ontwikkeling naar wat en wie je wil zijn. Alle antwoorden liggen in je.

Energetische Therapie omvat 2 coaching sessies, 1 healing en een telefonisch nagesprek van 30 minuten.

Tijdens de coaching sessies gaan we onderzoeken wat je behoeftes zijn, hoe je daar kan komen en je ontvangt tools voor thuis. Ik pas verschillende methoden toe, die afgestemd zijn op wat er op dat moment nodig is voor jou. Zoals lichaamswerk, fysieke oefeningen, meditatie en bewustwording van ademen, gedachten en overtuigingen. Vaak ontstaat er tijdens een sessie van zelf een pad dat we samen gaan bewandelen.

Tijdens de healing wordt je 'menselijke energiesysteem' gereinigd en hersteld. Je fysieke en energetische lichamen zijn zelf-organiserend en zelf-herstellend, maar soms is het evenwicht zo verstoord dat hulp van buiten het systeem nodig is. Ik maak je energiesysteem schoon, verwijder verstoringen en breng energieën in evenwicht, die de basis vormen voor je gezondheid.

Na de Energetische Therapie vereist het fysieke lichaam integratie en verwerking, zodat een blijvende balans tussen lichaam en geest ontstaat. Je voelt je vaak meteen een stuk beter en klachten verminderen of verdwijnen. Lichaam, geest en ziel zijn in balans en dat vertaalt zich in kracht, vitaliteit, optimale gezondheid en levensvreugde!

Het telefonisch gesprek na de sessies is om te kijken hoe het met je gaat en om vragen te beantwoorden die je nog hebt.

KOSTEN Energetische Therapie: € 450,- (totaal 5 uur)

De betaling is contant, via PayPal, Betaalverzoek of Overschrijving. De methoden zijn zowel op afstand als op locatie toepasbaar. Alle afstandsbehandelingen moeten vooraf worden betaald!

Energetische Therapie en Healing is geschikt voor jong en oud, mensen en dieren. Ik hoef je hiervoor niet aan te raken. Ik maak verbinding met jou op energetisch niveau.

Een sessie kan maken dat je spirituele bewustzijn toeneemt en je kunt antwoorden krijgen op je vragen over het leven en daarbuiten.

Het leven is als een puzzel. Soms is een puzzelstuk te groot of te klein om in het geheel te passen. Toch proberen we de stukken te laten passen om de puzzel te maken. De puzzel wordt groter.

Alles wat je mee maakt, leert, elke aanraking, wie je tegen komt, word opgenomen in je energiesysteem. Je leert ermee om te gaan. Het maakt je tot wie je bent. Met een Healing kijk ik na de afwijkende stukken en passen we deze vaak samen aan, zodat ze soms voor het eerst in je leven perfect passen. Je voelt je gelukkig, gebalanceerd en hebt weer zin in het leven.

Sommigen hebben aan één behandeling voldoende anderen hebben een aantal sessies nodig. Omdat het leven dynamisch is, kunnen in de toekomst situaties ontstaan die een disbalans geven en maken dat er opnieuw een behandeling nodig is. Je kan altijd nog een Healing erbij boeken. Ik verwacht niet meer dan vier op één en hetzelfde thema.

KOSTEN HEALING: € 135,- (1,5 uur)

Soms zijn er andere therapeuten en methoden nodig om je doel te bereiken. Naast mijn benadering vind ik het belangrijk dat je bij acute klachten je ook laat helpen door en kundig arts en/of specialist.

Als je er met de’ reguliere zorg’ niet meer uit komt, kan deze behandeling alsnog effectief zijn.