Afscheid Linda LYHS

Ik wens jouw Linda dat je dromen realiteit worden en dat je mag genieten van de weg die je kiest en daarin kracht en balans gaat vinden. Ik heb genoten van onze samenwerking. Ik ga alleen verder met de Live Your Heart School. Deze zal de leeromgeving van LOVE energetisch lichaamswerk worden.
Liefs Dana

Het afgelopen jaar is voor mij bewogen en het beweegt ook door, gelukkig. De beweging die ik voel is naar binnen, steeds meer thuiskomen bij mezelf en van daaruit weer een beweging naar buiten … Voelen wat zo goed als vanzelf gaat en wat niet. Waar kies ik voor, waar focus ik op, waar zet ik mijn energie op in, wat voedt mij en waar word ik blij van. Wat maakt dat mijn hart ontspant en opent. En dit ook aangaan met de mensen met wie ik werk en leef.
Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat mijn pad anders is dan het pad dat Dana en ik liepen met de Live Your Heart School. Dat heb ik ontdekt door het te doen. Samen met Dana het avontuur aangaan, erin stappen, voelen en ervaren hoe de naam en de intentie die we hebben neergezet kloppen. Samen de plek en de site bouwen. De cursus ‘ontdek je kracht’ online geven, daarna digitaal vormgeven en er een omgeving voor bouwen. Dit te delen in de wereld.
Ook steeds terug te gaan naar mezelf en met Dana naar ons. Wat klopt en wat mag anders, stroomt mijn en onze energie nog, wat is mijn waarheid en wat niet.
De naam en de intentie die we hebben neergezet kloppen voor mij nog steeds. Ook klopt het dat ik inmiddels een ander pad bewandel en dat Dana doorgaat met de Live Your Heart School.
Dank je wel Dana voor het bewandelen van dit pad samen. Voor de ontdekkingen die ik heb mogen doen. Ik wens je moois in je leven en veel liefde, geluk en success met de Live Your Heart School.
Dank jullie wel, bezoekers en deelnemers van de Live Your Heart School. Ik vond het fijn met jullie te werken. Ik wens jullie moois in je leven, veel liefde, peace, power en een mooi avontuur.
Wie weet tot een nieuwe ontmoeting, op een ander moment, een andere plek. Ik zie en ontmoet je weer graag, tot dan!

Linda

Winkelwagen