sterrenhoofd
bewustzijn

Je eigen uniek ontwikkelingsprogramma

Praktische Informatie

Een voorwaarde om deel te nemen aan de programma's is een intake, waarbij we samen kijken wat jouw wensen zijn. Als we samen besluiten om jouw traject in te gaan, maken we een grof plan waar we altijd van kunnen afwijken als het nodig is en bespreken we samen wat handige momenten zijn om contact te hebben. De intake kan tussen de 30 en 90 minuten duren.

Als je al eerder een Healing of BQH van mij hebt ontvangen of hebt deelgenomen aan een van mijn cursussen zal de intake ongeveer 30 minuten duren en is deze geheel gratis.

Als ik voor het eerst kennis met je maak zal deze 90 minuten kunnen duren afhankelijk van je vragen. De kosten hiervoor zijn € 30.

Nadat je contact met mij hebt opgenomen voor een Intake maken we een afspraak en stuur ik je informatie over hoe je kan betalen. Je kan betalen via PayPal, Betaalverzoek of Overschrijving. Om me te laten weten dat je verzoek serieus is, vraag ik je vooraf te betalen. Voor de kosten van de intake is geen terugbetaling mogelijk.

Ik stuur je een document met instructies en vragen ter voorbereiding van je Intake. Graag ontvang ik het intake-formulier liefst twee dagen vóór de gemaakte afspraak retour.  Tijdens de Intake maken we kennis en kijken samen wat je doel en je persoonlijke situatie is op dit moment. We gaan samen kijken wanneer en op welke dagen we samen kunnen komen voor het gekozen programma en wanneer we kunnen beginnen.

Als je hierna besluit door te gaan met één van de drie programma's en ik weet dat ik je hierin kan ondersteunen moet er vóór aanvang ervan worden betaald. Na ontvangst van je betaling maken we de eerste afspraak en ga ik jouw documenten opsturen die ik graag ingevuld en ondertekent retour ontvang binnen één week na dat ik deze heb verstuurd. Om je het best mogelijke resultaat te laten halen uit je unieke energetische ontwikkelingsprogramma is de voorbereiding van belang. De eerste dag van het programma ga ik je uitleggen hoe we samen gaan werken naar je doel en ga ik nog verdere informatie geven.

Ik behoud me voor om na de intake de keuze te maken jou niet te begeleiden. Het kan zijn dat ik niet de aangewezen persoon ben die je op dit moment kan helpen.

IK VERHEUG ME OP JOU!

Winkelwagen