sterrenhoofd
bewustzijn

Je eigen programma voor zelfontwikkeling

Door individuele Coaching leer je op je eigen niveau omgaan met Energie en Alles eromheen. Ik verheug me erop je een stuk op je weg te begeleiden en je te zien groeien tot de HEALER die je al bent.

De werkelijkheid is willekeurig. Als je je eenmaal realiseert hoe de realiteit werkt, heb je er controle over... Het oneindige voor altijd verkennen is slechts één stap van de weg.

David Icke
-Reality is random. Once you realize how reality works you're in control of it and not random events. Exploring the infinite forever is just one step of the road.-

WIE BEN IK?------WAT KAN IK?------WIE WIL IK ZIJN?

Een coaching programma voor je eigen energetische ontwikkeling precies op maat afgestemd op jouw behoeftes, verlangens en mogelijkheden.

Alles is bespreekbaar. Het gehele ontwikkelingsprogram bestaat uit drie delen. De Basis, Jezelf Helen en Healing geven. Je kan het gehele programma doorlopen of een deel ervan. Door middel van verschillende methodes vinden we samen voor jou de optimale weg.

Wat ik weet kan ik je leren en ik leer ook van jou. Geven en nemen.

Energie laten stromen! Het kwantumveld, je Hoger Zelf, rust vinden, vertrouwen in je kunnen, leren omgaan met je gaven. Ik ga met jou verschillende methoden doorspreken en kan je leren ermee te werken. Daarnaast ga ik je laten voelen/zien/horen/proeven/ruiken hoe ik werk. Met welk zintuig neem jij waar? Laat me weten wat je wil leren, dan kijken wij samen welke weg we inslaan.

Door vooral oefenen, oefenen en oefenen wil ik je minimaal leren met jezelf en de aarde te verbinden en maximaal leren hoe je kan helen. Ik ben van mening dat je leert door te doen.

Wat je bijvoorbeeld kan leren of oefenen tijdens het programma:

Gronding
- verbinden met de aarde
- wat je tegen kan komen
- je sterktes en zwaktes

Healing
- basishouding
- bescherming
- reinigen
- opvullen
- healing voor jezelf
- healing voor anderen
- kinderen en healing

Lichtwerk
- oefeningen afgestemd op je zielsniveau
- je hartruimte
- energetisch reizen
- kwantum
- gidsen en begeleider

Coaching deel
- belemmeringen
- patronen
- overtuigingen
- cliëntenvragen
- verschillende methoden van benadering
- tools

Meditatie
- meditatie
- vrij spreken
- afstemmen op het meditatieveld

Waarschijnlijk gaat het zoals het gaat en komt alles wat voor jouw ontwikkeling op dit moment belangrijk is aan de beurt.

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te kunnen nemen aan het programma. Het begint altijd met de Intake!

 • Intake

  via Zoom of telefonisch 30-90 minuten

 • Basis

  programma van 15 uur

 • Jezelf Helen

  programma van 30 uur

 • Healing geven

  programma van 10 uur

 

Omdat werken op energetisch niveau en leren ermee om te gaan nooit af is, geef ik geen garanties en geen certificaten. Ik geef je wel tools om je verder te kunnen ontwikkelen en jezelf steeds beter te leren kennen.

Winkelwagen