Workshops

Deze pagina is nog in opbouw. Vanaf februari worden er data geplant.

Voor vragen of inschrijven kan je terecht bij https://purepresence.nl/?page_id=4445

In samenwerking met Therapeuten van Pure Presence geef ik onderstaande workshops.

Maximaal jezelf

Maximaal jezelf
Dit betreft een 4 daagse masterclass. 
Alles is energie. Wil je meer weten van de werking van energie? Wil je meer focus, minder onrustige gevoelens en luchtiger omgaan met situaties die je raken? Verander je situatie door je bewust te worden van jouw energie! Door samen te oefenen leer je dit te voelen.

A touch of balance

Middels een 1 daagse workshop leren wij je beter naar jezelf te luisteren en signalen van disbalans te herkennen . Hierdoor komt er meer ruimte voor leven, werk en relaties.  

Recharging day

Deze dag staat in het teken van loslaten en opladen. Veel oefeningen doen we in 2 tallen waardoor er door de gezamenlijke energie een enorme boost kan komen in je systeem. Na deze 1 daagse voel je je energiek, en heb je handvatten om jezelf op te laden tijdens je dagelijkse bezigheden.

Deze workshops zijn geïnspireerd door de ideeën van Christina van Dreien.

“We zijn spirituele wezens die in een lichaam zijn geïncarneerd”
“Ons hart is de poort naar onze ziel.” 

Wij zullen je weer bewust laten worden dat je een spiritueel wezen bent in een menselijk lichaam. Je frequentie gaat verhogen. Op een speelse manier gaan wij samen voelen en door oefeningen je bewust laten worden van ‘Alles’ wat er is. Aan het eind van de workshop ben je in staat om je te realiseren dat ook jij ‘Energy’ bent. Dat jouw energie invloed heeft op de ander en de energie van de ander invloed heeft op jou. Je bent in staat jezelf te gronden. Je hebt geleerd hoe het voelt en wat het met je doet. Je bent opgeladen. Je bent in balans. Door de oefeningen thuis te doen kan je dit gevoel weer terug halen. Dit gevoel van volledig ZIJN- gewoon Pure Presence.

Transformatie vindt plaats als jij opnieuw verbindt met je eigen innerlijke kracht, waar- en wijsheid.

Waarom voel je je zo moe aan het eind van de dag? Hoe bescherm je je tegen energie zuigers? Wat zijn jou grenzen? Hoe kom je in balans? Waarom kom je steeds weer terecht in dezelfde situaties?

Wij willen jullie leren

  • hoe je omgaat met je menselijk lichaam,
  • hoe je voor jezelf kan zorgen zonder jezelf te verliezen,
  • je van jezelf bewust te laten worden en
  • het onbewuste bewust laten worden. 

Wij zijn allemaal gelijk. We hebben allemaal een missie. Wij willen jullie laten zien hoe je deze kan bereiken en vervullen.

Bewustzijn schept vrede