De Zielenreis

aarde met licht

 

“BQH is krachtig, op het hart gebaseerd en vooral flexibel”

   Candace Craw-Goldman

We verbinden ons met het Hogere Zelf om ‘verleden’ of relevante andere levens te bezoeken die je vandaag nog steeds kunnen beïnvloeden. We werken samen met spirituele gidsen, het engelenrijk, geascendeerde meesters en hogere dimensionale wezens die hulp, genezing, begeleiding en antwoorden willen bieden.

Tijdens een Beyond Quantum Healing breng ik je in een ontspannen meditatieve staat en zullen we contact opnemen met je Onderbewuste/Hogere Zelf om vragen te beantwoorden over elke specifieke situatie die je wilt genezen of begrijpen.

BQH is “kwantum” wat “multidimensionaal” betekent, dus genezing kan op alle niveaus plaatsvinden, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Elke sessie is uniek, net als jij.

Het is mogelijk om vorige levens, toekomstige levens, parallelle levens, gelijktijdige levens, voorouderlijke levens of zelfs levens in andere dimensies, planeten en sterrenstelsels te ervaren! Je Hogere Zelf kiest tijdens de sessie welke ‘levens’ en ‘berichten’ het meest relevant voor je zijn.

Je “wordt niet gehypnotiseerd” met bewustzijnsverlies, je zult de kracht hebben om terug te komen wanneer je maar wilt. De meeste ervaren een comfortabele staat van ontspanning. Je zult je waarschijnlijk bewust zijn van je ervaring terwijl het gebeurt en je zult je waarschijnlijk veel – zo niet alles – herinneren als het voorbij is. Je bent het je wel bewust op een veel dieper level.

Laat ons samen deze reis maken en verder gaan dan je ooit hebt bedacht!

Winkelwagen